2024.04.20.TomiSpark

Képmegosztó alkalmazással állt elő a TikTok

A TikTok Notes egyelőre csak Ausztráliában és Kanadában került bevezetésre, az appot bemutató weboldaluk viszont Magyarországról is elérhető. A rövid videókról elhíresült platform az Instagram babérjaira törne új szolgáltatásával. Ti kipróbálnátok?

Hivatalosan is megjelent a TikTok Notes, amelyről a vállalat közleményében az alábbiakat írta: „A TikTok Notes segítségével a fotók és szöveges tartalmak számára elkülönített térrel való kísérletezés korai szakaszában vagyunk. Reméljük, hogy a TikTok közösség a TikTok Notes révén is megoszthatja pillanatait a fotóposztokon keresztül. Legyen szó a kalandok dokumentálásáról, a kreativitás kifejezéséről vagy egyszerűen csak a nap pillanatfelvételeinek megosztásáról, a TikTok Notes élményt azoknak terveztük, akik fotótartalmakon keresztül szeretnék ezeket megosztani és elköteleződni” – írták az X-en közzétett posztjukban.

Fotók: TikTok

Az alkalmazás alapvetően két feedre épül majd, hasonlóan a fő platformhoz. Az egyik a Neked lesz, a felhasználónak ajánlott tartalmakkal, de lesz egy Követett rész is, ahol azok posztjait láthatjuk majd, akikre feliratkoztunk. A hivatalos képek alapján a megosztott posztok megjelenésükben valamelyest hasonlítanak ahhoz, amit az Instán is láthatunk, ám nagy különbség, hogy ezek két oszlopban jelennek meg, kisebb képekkel.

Ezáltal több dolgot tekinthetünk meg egyszerre, persze egyesével, nagyban is megnézhetjük a fotókat és lehetőség lesz a szokásos funkciókat használni, tehát kommentelni, kedvelni és a kedvenceinket menteni is tudjuk majd. Elviekben még azt is beállíthatjuk, hogy sorban jöjjenek a posztok a feltöltés ideje szerint, így nem muszáj az algoritmusra hagyatkozni, ha nem szeretnénk.

Jelenleg az Ausztrália és Kanada területén tartózkodók élvezhetik az applikáció kínálta előnyöket, de alighanem további országokra is kiterjesztik majd a TikTok Notes elérhetőségét a közeljövőben.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram