2022.05.14.TomiSpark

Június közepén indul itthon a Disney+

Azt már az év elején tudni lehetett, hogy Magyarországra is megérkezik Disney saját streaming szolgáltatása, most azonban már az indulás pontos dátumát és egyéb fontos információkat is nyilvánosságra hoztak az előfizetési lehetőségekkel kapcsolatban.

Egy kivételes ajánlattal készült a vállalat új felhasználói számára. A szolgáltatás hazánkban június 14-től válik elérhetővé, ehhez pedig már elérhető az előzetes regisztráció, amely további előnyökkel jár majd a mostani kedvezmények mellett.

A Disney ugyanis a standard ajánlat esetében havi havi 2490 forintért, éves szinten pedig 24 900 forintért biztosítja számunkra az exkluzív tartalmakat, ám akik előzetesen regisztrálnak, azoknak az éves előfizetés csak 19 890 forintba kerül.

A kedvezményhez június 13-a éjfélig kell elvégezni a megfelelő teendőket, aki pedig ezen túl van, az indulás napján egy ajánlatlinket kap majd. Ehhez a www.disneyplus.com oldalra kell felmenni, és megadni az email-címet.

A Disney+ kínálatában számtalan népszerű film és sorozat lesz elérhető, többek között a saját gyártású tartalmak, a Pixar filmjei, a Star Wars filmek, valamint a Marvel alkotásai és a National Geographic által készített műsorok is.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram