2022.07.05.TomiSpark

Júliusban érkezik az Outlook Lite alkalmazás Androidos készülékekre

Még ebben a hónapban jön az új Outlook app, mely az ígéretek szerint kevesebb helyet foglal majd, és elég gyors lesz. A Microsoft ezzel azokat szeretné kiszolgálni, akik alacsonyabb teljesítményű készülékekkel rendelkeznek.

Világszerte elérhetővé válik a nyár folyamán az Outlook Lite, amiről a szoftveróriás a Microsoft 365 terveit részletezve számolt be a The Verge hírei szerint. Az új alkalmazás egyes országokban már az előző hónapban megjelent, de a hivatalos kommunikáció szerint júliusban minden felhasználó számára letölthető lesz.

A vállalat szerint az újdonság az Outlook fő előnyeit egy kisebb méretű alkalmazásban, gyors teljesítménnyel kínálja az alacsony teljesítményű eszközök számára, gyakorlatilag bármilyen hálózaton keresztül.

A Microsoft saját Outlook Lite dokumentációja szerint az alkalmazás csak az Outlook, Hotmail, Live és MSN fiókokra lesz korlátozva, de nem támogatja a munkahelyi vagy iskolai fiókokat. Az eredeti app egyébként az egyik legnépszerűbb az Androidot használó okostelefonokon, amit jól mutat, hogy 500 milliónál is többen töltötték le a Google Play Store-ban.

A cég ezzel egyébként ugyanarra az útra lép, amit korábban már a Meta is megtett a Facebook, vagy a Google a Gmail esetében, vagyis egy könnyített verziót hoztak létre. A hírek szerint a háttérben már egy új Outlook for Windows alkalmazást is tesztelnek, ami a webes Outlookon alapul, és hamarosan felválthatja az eddig ismert változatot.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram