2022.11.23.TomiSpark

Jövőre mutatkozhat be a OnePlus első tablagépe

Már tavasszal is pletykáltak arról néhány portálon, hogy a márka saját tabletet adhat ki, most pedig ismét felerősödtek ezek a hírek. A legfrissebb információk szerint már dolgoznak a készüléken, amit jövő tavasszal mutathatnak be.

Az első erre vonatkozó hírek már 2021 júliusában felröppentek a GizChina beszámolója szerint, a weboldal pedig arra is emlékeztetett mindenkit, hogy akkoriban az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál is beadtak egy kérelmet ezzel kapcsolatban.

Érdemi előrelépés az ügyben azóta sem történt, ahogyan hivatalos megerősítés sem érkezett ezzel kapcsolatban, most viszont a technikai témákban jól értesült Max Jambor számolt be arról a Twitteren, hogy a OnePlus Pad néven érkezhet egy tablet 2024 tavaszán.

A kiszivárogtatott infók alapján a megoldásuk erősen hasonló lehet ahhoz, mint amit az Oppo eszközeiben alkalmaztak eddig az Oppo Pad és az Oppo Pad Air esetében. Ezek egyébként egészen minőségi termékként vannak számon tartva, előbbi idén februárban jelent meg. Ez 11 hüvelykes LCD kijelzővel, 2560 x 1600-as felbontással, 120 Hz-es frissítési frekvenciával, valamint egy Snapdragon 870-es chippel érkezett, amit 128 és 256 GB-s kivitelben lehet választani. Ez a kivitel 8 és 13 megapixeles kamerákkal rendelkezik, a Pad Air pedig egy némileg szerényebb változat. 2000 x 1200 képpontos felbontást tud egy 10,36 colos panelen, belül pedig egy Snapdragon 680 rendszerchip dolgozik.

A tablet megjelenése egyébként vélhetően a márka kínálatát hivatott tovább színesíteni, ha pedig hinni lehet a híreknek, akkor az újdonság Európába, így Magyarországra is megérkezhet majd a közeljövőben.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram