2022.06.13.TomiSpark

Jövő tavasszal érkezik a Forza Motorsport legújabb kiadása

2023 első felében jön Xbox konzolokra, a Cloudra és PC-re a legújabb verzió, hat évvel a legutóbbit követően. Bár ez a nyolcadik lesz a sorban, ennek ellenére a számozás nem kerül bele a névbe.

A széria legfejlettebb kiadását ígérték a fejlesztők a hétvégén megjelent hivatalos bemutató során, melyből néhány fontos részlet is kiderült a játékkal kapcsolatban. Az már biztos, hogy Xboxon, PC-n és Xbox Cloudon is elérhető lesz, utóbbin ráadásul már a premier napjától kezdve megtalálhatjuk.

Az újdonság hihetetlen látványt nyújthat majd, miután minden egyes pályát, beleértve a korábban felhasználtakat is, az alapjaitól kezdve építették újra a játékban, továbbfejlesztették az autók sérülési rendszerét, de szintén érdekes lesz a dinamikus napszakrendszer, amiről az alábbit mondták az alkotók:

„A napszakok változása megváltoztatja a környezeti hőmérsékletet, ami viszont hatással van a pálya felületének hőmérsékletére. Ezek a pályahőmérséklet-változások befolyásolják az autód tapadását, ahogyan a gumikopás, és az időjárás is” – mesélte Chris Esaki kreatív igazgató az Xbox Wire-on.

A bemutató videóban az ikonikus Maple Valley versenypálya tűnik fel, mely a 2005-ös első részben debütált, itt pedig igyekeztek kitérni a 3D-szkennelt környezetre, és a részletes törésmodellre.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram