2023.06.14.TomiSpark

Jönnek a Spotify internet nélküli mixei

Internetkapcsolat nélkül eddig is hallgathattunk zenéket a streaming szolgáltatások által, mivel lehetőségünk nyílt a letöltésekre, ám a svéd vállalat most egy olyan megoldással rukkolt elő, amivel erre sem lesz szükség. A neve Offline Mix, ami erősen hasonlít minden elemében a YouTube Music egyik funkciójára, ám ettől még kifejezetten jól sülhet el a dolog.

A Spofity még mindig az egyik legismertebb és legkedveltebb streaming szolgáltató a zenei piacon, de ahhoz, hogy ez így is maradjon, időnként újítaniuk kell. Vannak ugyanis riválisok, mint például a Deezer, vagy a YouTube Music, utóbbi pedig tényleg egészen szépen fejlődik. Talán éppen ezért sem szégyen tanulni a másiktól, márpedig nagyon úgy tűnik, hogy a Spotifynál is ezt az elvet követték.

A legnépszerűbb videómegosztó zenére alapuló szolgáltatásának ugyanis létezik egy Offline Mixtape nevű lehetősége, melynek lényege, hogy automatikusan letölt nekünk zenéket a háttérben, ha pedig elmenne az internet, akkor ennek keveréséből dob nekünk össze egy ízlésünknek megfelelő listát.

Ez egy kifejezetten sokak által szeretett funkció, aminek a fejlesztéséhez a Spotify is nekilátott. A cég vezérigazgatója, Danel Ek erről nemrégiben Twitteren osztott meg egy fotót, ami erősen utalhat arra a külföldi portálok többsége szerint, hogy hamarosan bemutatásra kerül az újdonság.

Ez Offline Mix néven futhat, ami ha minden igaz, a múltban hallgatott kedvenceinkből készít nekünk listát, ezt pedig akár internetelérés nélkül is hallgathatjuk, vagyis nincs szükség arra, hogy egyesével töltsük le a zenéket.

A hírek szerint a Spotify pár éve már dolgozik ezen, de vélhetően most érhetett el abba a fázisba, hogy beszámolhassanak róla, arról azonban nincs még hivatalos információ, hogy mikor válik elérhetővé, ahogyan arról sem, kik használhatják majd. Erre a legvalószínűbb opció, hogy a Premium előfizetői kapják majd meg, de mindez még a jövő zenéje.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram