2023.01.30.TomiSpark

Jön a Realme és a Coca-Cola közös telefonja

Bár elsőre csak egy fura pletykának tűnt, mostanra biztosnak tűnik, hogy a mindenki által ismert kólamárka neve alatt egy új telefont adhatnak ki, ugyanakkor a hamarosan debütáló készülék gyakorlatilag teljesen a Realme sajátja lesz.

2022 novemberében jelent meg egy Colaphone nevű fiók a Twitteren, ahol látszólag nem volt túl nagy aktivitás, ugyanakkor sokak figyelmét felkeltette a profil és a borítókép, amin egy Coca-Cola dizájnnal megáldott telefon részletei látszódnak.

Mivel ezt a témát eléggé felkapták a közösségi oldalon és így ebből következően a sajtóban is, sokan várták, tesznek-e bármilyen bejelentést ezzel kapcsolatban a cég részéről, végül ezt a feladatot a Realme látta el egyik hivatalos felületén ezen a héten.

Fotó: Realme

A gyártó ugyanis egy sejtelmes videó társaságában erősítette meg, hogy hamarosan tényleg érkezhet a kólás telefon, pontosabb technikai részleteket azonban nem árultak el róla egyelőre. A Gadgets360 viszont úgy tudja, hogy az újdonság valószínűleg a Realme 10-es szériájának alapjaira épülhet, vagyis egy középkategóriás telefonra kerülhet rá a Coca-Cola jellegzetes dizájnja.

A portál információ szerint a felek kezdetben Indiában fogják piacra dobni az okostelefont, amire utalhat az is, hogy az első promóció Realme India Twitter-oldalán jelent meg. A Coca-Cola egyébként nem először állna össze egy telefonokat gyártó vállalattal, hiszen a 2000-es évek elején az Ericsson egyik népszerű mobilja kapott egy új külsőt az üdítőt reklámozva ezzel.

Frissítés: a telefon február 10-én érkezik a Realme India bejelentése szerint.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram