2023.02.09.TomiSpark

Jön a Netflix térbeli hangzása

Miközben többségében a jelszómegosztás miatti szigorítások kapcsán beszélnek mostanában a Netflixrőpl, a cég néhány jó hírrel is szolgált meglévő és jövőbeli előfizetőik számára. A streaming platform ugyanis a hangzás és a letöltések tekintetében is megújul.

Az elmúlt hónapokban szinte mindenhol arról írnak, hogy a Netflix hamarosan módosításokat eszközöl a jelszavak megosztását illetően, mivel a korábbi kiskapukat bezárva megelőznék ezekkel az illetéktelen hozzáféréseket. Ezzel kapcsolatban a háttérben már javában dolgoznak, de szerencsére mással is foglalkoztak.

Erre fényes bizonyíték a február első napján tett bejelentésük volt, miszerint azoknak, akik a Prémium csomagra fizettek elő, hamarosan elérhetővé válik a térbeli hangzás egy rakás tartalom esetében. Bár erről már tavaly is szó volt, most már hivatalosan is megerősítették a cég blogján, hogy a moziélményhez hasonlót kaphatunk, durván 700 műsor esetében, köztük több népszerű címnél is. Ennek hála már a Stranger Things, a Wednesday és a The Watcher is ezek közé tartozik.

Erre majd külön fel is fogják hívni a figyelmet, mivel azok, akik Prémium tagsággal rendelkeznek, a lentebb látható új ikonra lehetnek majd figyelmesek az ajánlók során és az információk között, amit a Spatial Audio néven kell keresni. Akkor is megtaláljuk majd ezeket, amennyiben a keresősávba írjuk be a kifejezést.

Fotó: Netflix

„A Netflix Prémium csomagja már most is a legjobb minőségű élményt kínálja: gyönyörű, éles, 4K HDR felbontású videókat és még sok minden mást nézhet és tölthet le, reklámok nélkül, egyszerre négy támogatott eszközön. Most a Netflix térhatású hangzásával az elérhető legjobb minőségű hangélményt élvezhetik a Prémium szolgáltatással rendelkező tagjaink, akár otthon a tévén vagy számítógépen, esetleg útközben telefonon vagy táblagépen nézik a műsorokat” – írták közleményükben.

A letöltéseket tekintve azok, akik a Prémiumban vannak benne, mostantól egyszerre akár hat különböző eszközön tölthetik le a műsorokat, ami pont kettővel több, mint az eddigi négy eszközre szóló limit, így tehát a nagyobb háztartásokban valószínűleg örömmel fogadják majd ezt a hírt. Az újításoknak azonban még nem értünk a végére, mivel innentől egyidejűleg akár 100 tartalom letöltésére is lehetőség nyílik eszközönként számolva, ez pedig egy jelentős mennyiségbeli növekedést jelent. Valamivel tehát ismét többet adtak az előfizetőiknek.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram