2022.12.08.TomiSpark

Jön a dedikált Waze alkalmazás a Renault autóiban

Hiába hasznos és hiába használják rengetegen, eddig valahogy egyetlen márka sem tette meg ezt a lépést, a franciák viszont már egy ideje szorosan együttműködnek a Google cégével. Az applikáció az infotainment rendszer alapértelmezett részét fogja képezni és ez további előnyökkel is jár.

Nagyszerű dolog, hogy az új autók többségénél már gondolnak az okoseszközeinkre és a legtöbb esetben érintős felületekkel találkozunk, de sajnálatos, amikor olyan alkalmazásokat kell nélkülöznünk, ami egyébként a mindennapjaink részét képezi.

Körülbelül ez a helyzet a Waze esetében is, amely továbbra is az egyik legtöbbet használt navigációs szoftver, hivatalos blogján viszont a héten bejelentették, hogy első alkalommal, dedikált alkalmazást indítanak a Renault kiválasztott járművein.

A közleményük szerint ahogyan egyre több járművezető használja az autóba épített platformokat, a Waze továbbra is követi a járművezetők igényeit, bárhová is mennek, ezért is fontos ez a mostani fejlesztés. Ez az autó infotainment rendszerébe épül be, és az ehhez optimalizált Android operációs rendszernek hála extra információkban is gazdag felületet kapnak majd a sofőrök a megszokott folyamatosan friss térkép mellett.

Fotók: Waze

Ennek megjelenését alighanem globálisan is szívesen fogadnák sokan, elvégre így jóval biztonságosabb és persze kényelmesebb vezetni, mintha telefonról kellene működtetni az alkalmazást, melynek beépített változata elsőként az új Renault Austral Hybrid és a Megane E-Tech 100% electric autókban válik elérhetővé.

„Mivel egyre több felhasználónk lép kapcsolatba velünk az autós platformokon, és látjuk az autós technológiák fejlődését, fontos, hogy a legjobb vezetési élményt nyújtsuk felhasználóinknak, ezért örömmel jelentjük be partnerségünket a Renault márkájával. Azzal, hogy a Waze valós idejű navigációját, útvonaltervezését és figyelmeztetéseit beépítjük a Renault járművek kijelzőjébe, egyszerűsített és zökkenőmentes vezetési élményt biztosíthatunk. Alig várjuk, hogy ezt a kiváló vezetési élményt 2023-ban világszerte még több felhasználóhoz juttassuk el” – mondta el Aron Di Castro, a Waze marketingért és partnerségekért felelős igazgatója.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram