2023.11.16.TomiSpark

Jön a black friday! Mutatjuk, milyen akciókra készülhettek 2023-ban!

A fekete péntek hivatalosan november 24-re esik, tehát egyre közelebb van, néhány áruház viszont egészen másképp értelmezi a dolgokat. Egyes cégek több napig vagy akár egy hónapon át tartó akciókat tartanak, de olyanra is van példa, ahol szimplán előrébb hozzák egy héttel az eseményt. Nehéz eligazodni igaz? Tartsatok velünk ebben a naponta frissülő cikkben, ahol megmutatjuk, mire számíthattok a hazánkban elérhető legismertebb kereskedőktől.

Media Markt

A Media Markt csapatát sem igazán érdekelte, mikor van eredetileg a fekete pénteki leárazás, helyette inkább úgy döntöttek, hogy egész novemberben akciókkal örvendeztetik meg a vásárlóikat. Ebből lett a Black November, amely november 3-26. között tart, hetente változó egyedi ajánlatokkal. Ezeket a Media Markt Black November aloldalon lehet a legegyszerűbben megtalálni, illetőleg fontos, hogy akár a weben, akár a fizikai boltjaikban nézelődünk, a Black November felirattal jelölt termékeket keressük. Jelenleg a második felvonás zajlik, amely holnap ér véget, a leárazások pedig itt sem kicsik, főként az igazán drága termékek esetében.

Részletek

Alza

Nyilván nem maradhat ki a felsorolásból az Alza, amelyik az elmúlt években elég sok ilyen akciót meghirdetett. Ezúttal a kis zöld űrlényről ismert cég november 27-ig tartó kampánnyal készült. Weboldalukon a Termékkatalógus menüpont alatt érdemes megkeresni a Black Friday lehetőséget, hogy megtaláljuk az egyes termékekre vonatkozó leárazásokat a különböző kategóriákban, de az alábbi linkre kattintva is áttekinthetjük a legfontosabbakat.

Részletek

Euronics

Fekete péntek által fémjelzett hetek, de kék hétvégék. Nem elírás, az Euronics tényleg erre készült novemberben, miután november 13-29. között hivatalosan Black Friday heteket tartanak, mégpedig elég sokféle kategóriában, ahogyan az alábbi fotón is látható. Ami pedig a kék színt illeti, ez az áruház arculatát eléggé meghatározza, ennek megfelelően pedig blue week is volt november 6-12., illetőleg a termékek készletének erejéig, ahogyan blue weekendre is sor került november 10-12. között. A különböző eszközökre itt is jelentősek a kedvezmények, bizonyos esetekben akár 100 ezer forintnál is többet spórolhatunk a vásárlás során.

Részletek

BestByte

Ők sem maradnak ki a buliból, szóval elektronikai eszközök esetén a BestByte ajánlatait is érdemes lehet átböngészni. Különleges akcióikkal november 17-én 5:00-tól támadnak, onnantól kezdve viszont egészen november 26-ig érdemes hozzájuk ellátogatni, vagy megnézni weboldalukat, mert odáig a hivatalos leírás szerint tartósan alacsony árakkal és exkluzív ajánlatokkal készülnek.

Részletek

Fotó: BestByte

Konzolvilág

Black Novembert tart a Konzolvilág is, ahol a következő egy hétben még rengeteg ajánlatot kapunk, így például a Playstaton, Xbox, Nintendo, Asus eszközeire, társasjátékokra, játékszoftverekre és hasonlókra. Az ehhez létrehozott felület igencsak látványos és könnyedén kezelhető, ráadásul a magyarázatok is könnyen érthetők. Érdemes átnézni a kínálatot, akár 50 százalékos kedvezmény is elérhető.

Részletek

Lidl

Nemrégiben kiderült, hogy a Lidl esetében is számolhatunk kedvezményekkel, mégpedig pont az eredeti időpontban, illetőleg azt megelőzően egy nappal. November 23-24-én tehát több termék is akciós lesz, akár 60 százalékos kedvezménnyel is számolhatunk, ami komoly segítség, mivel a weboldalon és szórólapjukban található információk alapján elég drága cuccokat akcióztak le.

Részletek

Fotó: Lidl

Stúdió Eszközök

Ha exkluzív fotós és videós termékekre vágyna valaki, akkor nem érdemes lemaradni a Stúdió Eszközök akciós időszakáról sem, amely november 26-ig tart. Itt több mint 500 termék kapott a szokásosnál jóval alacsonyabb árat, némelyiket akár féláron is beszerezhetjük.

Részletek

Fotó: Stúdió Eszközök

Notino

Ha kozmetikai termékeket szeretnénk kedvezményekkel beszerezni, akkor a Notino kínálatáról se feledkezzünk meg, mert a weboldalukon található legfrissebb információk szerint november 26-ig márkás dolgok vásárolhatók meg 15, 20, 30 százalékos kedvezményekkel. Alkalmazáson keresztüli rendeléssel ráadásul ingyenes kiszállítást ígérnek, illetőleg bizonyos rendelések esetén ajándékokat is kaphatunk.

Részletek

About You

Ruházati termékek esetében az About You kínálja az egyik legjobb akciót, mivel a jelenlegi infók szerint november 22-ig akár 70 százalékos kedvezménnyel is számolhattunk az egyes daraboknál a Black Week keretein belül. Ezt követően 24-én a valódi black friday is elindult náluk, hasonló feltételekkel. Ezeken kívül persze vannak gyengébb, mindössze 5 százalékos engedmények, de van, amit féláron is megkapunk, ajánlott tehát szétnézni náluk, ha ruhát vennénk a fekete péntek körüli felhajtás idején.

Részletek

Decathlon

Odatette magát a sokak által szeretett sportszereket árusító brand is, miután a Black Sale kampány által akár 40 százalékos kedvezménnyel is számolhatunk a készlet erejéig. Jelenleg 184 oldalon böngészhetünk a webáruházukban és tapasztalatunk szerint még az igazán alacsony áron értékesített termékeknél is megspórolhatunk 1-2 ezer forintot.

Részletek

Fotó: Decathlon

Deichmann

Várható volt, hogy az igencsak ismert cipőbolt is beszáll a játékba. Náluk Black Week néven fut a kampány, ezen belül pedig női, férfi és gyerek cipőket akár féláron is elvihetünk a fizikai boltokból és online egyaránt. Érdemes sietni, mert sokszor elkapkodják a legjobbakat. Az akciós időszak november 26-ig tart.

Részletek

Fotó: Deichmann

Shein

Elég széles skálán találunk dolgokat ebben a külföldi webshopban, de a tapasztalatok jók és többségében (főleg ruháknál) minőségi termékeket találunk náluk. Várható volt, hogy ők is tartanak valamilyen black friday köré húzott akciót, így semmi meglepetés nincs abban, hogy november 20. és 27. között akár 90 százalékos kedvezményekkel is találkozhatunk náluk.

Részletek

Rejoy

Ők azok, akik használt és felújított elektronikai eszközökkel kereskednek, egyfajta második esélyt kínálva azoknak, egyúttal kihasználva az újrahasznosításban lévő lehetőségeket. A cég tehát lehetőséget biztosít a használt készülékek eladására és vásárlására, miközben a náluk elérhető termékek már egy komoly átvizsgáláson is átesnek. A fekete pénteki kampányuk ugyan lejárt, de jelenleg is egy ehhez kapcsolódó fekete színű oldal fogad minket elsőre, ha felkeressük a weboldalukat, itt pedig további nagyszerű akciókat találhatunk.

Részletek

Fotó: Rejoy

Régikönyvek

A jól ismert online antikvárium is felkészült a fekete péntekre, mivel kiemelt ajánlatokkal készülnek, aminek vélhetően örülni fognak a könyvek és az olvasás szerelmesei. Mint időközben kiderült a black friday akció keretein belül 40-70 százalékos engedményekkel próbálnak kedvet teremteni a vásárláshoz.

Részletek

Fotó: Régikönyvek

Praktiker

A barkácsáruház is akciós napokat tart, mégpedig november 26-ig, szóval érdemes szétnézni az áruházakban és a webshopokban egyaránt. Mivel a náluk vásárolható berendezések vagy gépek közül több olyan is van, ami nem éppen olcsó, így most tényleg megérheti kifogni egy jó kedvezményt, hiszen bizonyos termékekre 50 százalékot adnak.

Részletek

OBI

Amennyiben a narancs péntek nem hangzik ismerősen, ne csüggedjen senki. Az OBI ugyanis a Orange Friday akciót tart, melyen belül jó néhány termékük kapható meg jelentős kedvezménnyel, az apró betűs rész szerint november 27-ig.

Részletek

JátékBolt.hu/JátékNet

A black friday a játékokat forgalmazó cégeknek is fontos. A JátékBolt oldalán több akciós terméket is találunk, egyúttal kiemelik, hogy 15 ezer forint feletti rendelés esetén ingyenes a szállítás, de hasonló a helyzet a JátékNet esetében is. Mindkét oldalon lejárt már hivatalosan a korábbi leárazás, de a Játékboltnál Teo Black Friday shopping napok míg a JátékNet webhelyén Black Days néven megy tovább a kampány.

Részletek itt és itt

Mall

Black Friday Maraton néven hirdette meg akcióit a Mall, ahol gyakorlatilag mindegyik kategóriában találunk akciókat, de azon kívül, hogy mindez visszavonásig érvényes, egyelőre nem sokat tudtunk meg arról, meddig tartanak a leárazások, amit természetesen itt is érdemes lesz megnézni.

Részletek

Fotó: Mall

Tesco

Bár korábban erre nem sok jel utalt, az akciós újságokból kiderült, hogy a Tesco is készült a fekete péntekre. Ez idén november 24-26. közé esik náluk, a lényeg pedig az alábbi fotókon is jól látszik.

Részletek

F&F - Tesco

A Tesco ruházati márkája, az F&F szintén tart akciós időszakot, november 20-tól kezdve indult a leárazás a készlet erejéig, ami akár 50 százalékos is lehet.

Részletek

Fotó: Tesco

JYSK

Hosszabb ideig tartó akciókra készülhetünk a skandináv áruházláncnál is, mert november 21-ig hirdették meg a Black Friday Bemelegítést, ami egyfajta előzetes a rendes fekete péntek előtt, ahol szintén alacsonyabb árakkal találkozhatunk majd a megszokottnál. Ezek után akár 60 százalékot is megspórolhattunk többek között paplanok, párnák, iroda- és gamer székek, fekvőbetétek, ágyneműhuzatok, törülközők, plédek, díszpárnák esetében.

A valódi akciókkal viszont november 22-től vártak mindenkit az üzleteikben és online egyaránt, ami november 26-ig tart, itt pedig akár 70 százalékkal is olcsóbban vehetünk majd meg bizonyos termékeket.
Fotók: JYSK

Részletek ide és ide kattintva

Mömax

A lakberendezési áruház november 16-án indította el black friday akcióit, ami november 22-ig tartott, jelenleg viszont már november 24-30-ig hirdetik a dolgot. Ezen belül 15 százalékos kedvezményt kínálnak szinte minden nappali és hálószoba bútorra.

Részletek

Fotó: Mömax

Möbelix

Ha lakberendezésről vagy bútorokról van szó, a Möbelixet sem felejthetjük ki. A cég november 16-29. között hirdetett meg Black Novembert a Media Markthoz hasonlóan. Ez náluk is sok-sok kedvezményt jelent, de weboldalukon egy három napig tartó kedvezménysorozatot is feltüntettek extra 10 százalék kedvezménnyel, ami online és az áruházaikban is elérhető.

Részletek

Miről szól a black friday?

Ez eredetileg november utolsó péntekjére vonatkozik, hiszen a hagyomány az Egyesült Államokból ered, ahol a november utolsó csütörtökjén tartott hálaadást követő első pénteken a boltok óriási leértékeléseket tartanak, ezzel egyszerre pedig megindul a karácsonyi időszak is a boltokban. Hazánkban ez néhány éve ugyancsak elterjedt, a vásárlók pedig hamar ráharaptak a sokszor tényleg hatalmas kedvezményekre. Idén hivatalosan november 24-én lenne a fekete péntek.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram