2024.02.15.TomiSpark

Itt egy jó lehetőség a videók letöltéséhez

Valószínűleg sokaknak ismerős az a szituáció, amikor szeretnénk letölteni saját eszközünkre egy videót valamelyik népszerű platformról, de ehhez egy reklámokkal teli idegen weboldalra kell bemásolnunk a felvételhez tartozó linket. Ha valaki ragaszkodna ehhez, de egyszerűen használható és biztonságos környezetet keres, akkor jó hír, hogy a Lifehacker talált egy megoldást.

A portál cikke szerint a fentebb említett helyzetek gyakran előfordulhatnak, amikor videoprojekteken dolgozik valaki, ehhez pedig sokszor le kell töltenie a felvételeket YouTube-ról, TikTok-ról, Instagramról és hasonló oldalakról. Ezeken azonban az ingyenes verzióban biztosan nem fogunk találni konkrét letöltés gombot, így egy harmadik féltől származó alkalmazáshoz kell fordulnunk, amelyeket általában zsúfolásig raknak reklámokkal, sok pedig átverésnek tűnik.

Sokkal megbízhatóbb azonban a Lifehacker szerint a Cobalt.tools, ami teljesen nyílt forráskódú, nem tartalmaz hirdetéseket és elviekben a nyomkövetéssel sem kell számolnunk. A használata nagyon egyszerű, csak be kell másolnunk a videóhoz tartózó linket, majd az enter megnyomásával indul is a letöltés.

Ez működik szinte bármilyen ismert platform esetén, lent pedig további beállításokat tehetünk, így például módosíthatjuk a felbontást, leszedhető a TikTok vízjele és akár gifeket is gyárthatunk. Az esetleges fájlnevet is testre szabhatjuk, a videók mellett pedig a hangfájlok letöltése ugyancsak támogatott.

Tapasztalatunk szerint minden nagyon flottul működik, egyszerű és pontosan azt tudja, amit kell, ám senki se feledje, hogy a letöltött videók újrafelhasználása sértheti az adott oldal felhasználási feltételeit vagy akár a szerzői jogok megsértésének is minősülhet

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram