2024.04.01.TomiSpark

Itt egy csatorna, ahol fantasztikus dolgok épülnek a Legókból

A Brick Experiment Channel több platformon is jelen van, videóival pedig lenyűgözi mindazokat, akik érdeklődést mutatnak a LEGO és a technológiai vívmányok iránt. A csatorna ugyanis tartalmaiban nagyszerűen bemutatja, mennyi mindent lehet elérni a dán játékóriás készletei által.

A TikTok és a YouTube felületén is megtalálható a Brick Experiment Channel, amely előbbin még csak szűk 8600 követőnél jár, a másik videómegosztón viszont a 3,3 milliót is átlépték a feliratkozók számát tekintve. Ennek oka, hogy lenyűgöző dolgok készülnek a videókban a LEGO készleteiből, a kreativitásból pedig úgy tűnik, még nem fogyott ki az ötletgazda. 2017-ben regisztrálták a fiókot, azóta pedig 79 felvételt töltöttek fel a YouTube-ra.

Ezekben különböző kísérleteket láthatunk, de az építés fázisait és a projektek során felhasznált elemeket is, így akár mi is kipróbálhatjuk a videókban bemutatott dolgokat, ha elég bátrak vagyunk. Persze a tapasztalat is nagyon fontos ezen a téren, mindenesetre érdeklődésből nincs hiány, némelyik videónál a több tízmilliós megtekintés sem szokatlan, de legrosszabb esetben is 2-3 millióan rákattintanak az egyes tartalmakra.

Csak, hogy néhányat említsünk a szóban forgó projektek közül, tavaly decemberben például egy kerekeken guruló kígyóról posztoltak, amit egy PlayStation kontrollerével lehetett irányítani.

Azt is megtudhattuk, milyen motorizált ajtókat lehet építeni az LEGO által gyártott elemekből.

Ha esetleg zenélnénk, de nincs kéznél hangszer, az alábbi videó bemutatja, hogyan dobhatunk össze egy gitárt a LEGO cuccaiból.

Készültek itt tengeralattjárók is, ám mégsem ezek lettek a legnézettebb videók a csatornán.

A legtöbben (eddig 94 millióan) azokra a videókra voltak kíváncsiak, ahol az alkotó megmutatja, milyen módosítások szükségesek ahhoz, hogy egy Legókból összerakott autó egyre magasabbra tudjon felkapaszkodni, illetőleg ahogyan egyre nagyobb szakadékon képes átmenni.

Ezt a videót pedig már több mint 30 millióan látták. Megnézhetjük benne, hogyan kell működő drónt építeni. A LEGO cuccait tényleg elképesztő dolgokra használhatjuk fel. 🙂

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram