2022.06.14.TomiSpark

Itt a vége: A Magyar Telekom lekapcsolja 3G-hálózatát

Ahogyan arra számítani lehetett, hamarosan már a 3G-hálózatok ideje is lejár, a Telekom pedig egy pontos dátumot is megadott erre vonatkozóan.

Július 1-től kezdve már nem üzemel tovább a Magyar Telekom 3G-hálózata. Ezt a vállalat néhány napja jelentette be, a közleményben pedig minden ezzel kapcsolatos lényeges információt megosztott.

Azon ügyfeleiket, akiket ez érinthet, SMS-ben is értesítik majd, így tehát olyan embereket, akik régebbi, elavultabb készülékkel, vagy SIM-kártyával rendelkeznek, de a cég ennél is tovább ment a biztonság érdekében.

Aki nem biztos abban, hogy érintett-e az ügyben, azok számára létrehoztak egy weboldalt, melyen hasznos információk várják a látogatókat, valamint ellenőrizhetik, hogy telefonjuk, és SIM-kártyájuk 4G, vagy 5G-képes-e, továbbá, hogy milyen hálózatra csatlakoznak jelenleg.

Ezen a weboldalon a megfelelő készülék beállításhoz is találhatnak tanácsokat az érdeklődők, ami pedig fontos, hogy akinek cserére lenne szüksége, annak a Telekom ingyenesen segít, vagyis a régi típusú készülékeket, és kártyákat díjmentesen cserélik üzleteikben, és online.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram