2022.05.04.TomiSpark

Itt a Blizzard új mobilos játéka

A Warcraft arclight rumble nevet kapta meg a vállalat legújabb játéka, melyet okostelefonokra gyártanak.

Még februárban érkezett meg a bejelentés, hogy a Warcraft-sorozatot már a telefonjukon keresztül is elérhetik a rajongók. Ezzel kapcsolatban akkor nem kaptunk több információn, most azonban a cég hivatalosan is beszámolt a részletekről.

Ezek alapján a készítők szerint egy tower offence stílust tapasztalhatnak a játékosok, az eddig megszokott tower defense névre hallgató stílussal szemben. Az ígéretek szerint a játékosok öt frakció közül választhatnak majd. Alliance, Horde, Beast, Blackrock, valamint az Undead lesz elérhető, melyekben többféle vezér található majd, és mindegyik kap valamilyen különleges képességet.

A különféle egységekből, melyek pályára tehetőek, összesen 60 darab lesz, ezek mini néven érhetőek el, és több mint 70 pályát ígértek a fejlesztők. Utóbbiak rengeteg változatosságot kínálnak, hetente lesz legalább egy új dungeon, de bossfightok, raidek, és még sok más.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram