2021.12.16.TomiSpark

Ingyen játékot ad a Ubisoft

A karácsony is egy jó alkalom lenne arra, hogy a cég ajándékot adjon a felhasználók számára, ám ezúttal a fennállásuk 35. évfordulóját ünneplik meg ilyen módon.

A kiadó három évtized alatt jó néhány olyan játékot készített, melyek igazi klasszikusokká váltak az idők során. Elég az olyanokra gondolni, mint a Assassin's Creed, a Rainbow Six, a Prince of Persia, a Track Mania vagy éppen a Rayman, melyeket rengetegen szeretnek, így tehát a cég sokak számára vált ismertté és népszerűvé.

Mivel ezúttal egy jelentős évfordulóról van szó, ezért sok más vállalathoz hasonlóan, ők is ajándékokkal lepik meg az embereket ilyen esetben, a Ubisoft konkrétan a Rayman legfrissebb kiadását, az Originst adja ingyen.

Ennek beszerzése nem nehéz feladat, a Ubisoft digitális boltját kell hozzá felkeresni, ott pedig a játék terméklapjánál a „GET IT FOR FREE” feliratra kell majd kattintani. Ami fontos, hogy érdemes sietnie annak, aki nem szeretne lemaradni a lehetőségről, mivel az ajánlat nem él örökké, december 22-én 10 óráig érhető el.

A Ubisoftot annak idején játékkiadóként a Guillemot családból öt testvér alapította meg Franciaországban. A munka viszonylag gyorsan eredményessé vált, hiszen néhány év alatt már sikerült megegyezniük a termékek helyi értékesítéséről olyan nagy cégekkel, mint Microprose vagy az Electronic Arts, de a 90-es években már saját játékokat is készítettek. Később tovább terjeszkedtek, a központjuk azonban továbbra is a Montreuil nevű francia településen található.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram