2022.07.31.TomiSpark

Indul a PlayStation hűségprogramja

Komoly lépésre szánta el magát a Sony, a jövőben ugyanis egy lojalitási programmal szeretnék kifejezni a hálájukat azok számára, akik rajonganak a cég által kiadott konzolokért.

Különféle kihívásokkal kívánják lenyűgözni a leghűségesebb PlayStation felhasználókat a Sonynál. A vállalat hivatalos közleményben tudatta, hogy hamarosan útjára indul a PlayStation Stars, melynek lényege, hogy az egyes küldetések sikeres teljesítése során a PSN Store-ban beváltható pontokhoz juthatunk.

Az egyes kihívások az eseményeken való részvételeket, vagy éppen különböző speciális tevékenységeket takarnak, a PlayStation hivatalos blogján lévő leírás szerint viszont abszolút megéri majd ezeket végig csinálni.

„Vállalatunk 27 éves története során folyamatosan megragadott bennünket, hogy a játékosok számára a tartalmas játékélmények milyen kedves, életre szóló emlékeket tudnak létrehozni. A PlayStation csapatánál mindannyian különös örömünket leljük abban, hogy olyan egyedi termékeket és élményeket hozhatunk létre, amelyek örömet szereznek rajongóinknak. A konzoloktól, és a kritikusok által elismert játékoktól kezdve az olyan közösségi kihívásokon át, mint a Seize the Throne és a Treat Codes, egészen a digitális és élő eseményekig, mint például a State of Play” – írták a PlayStation blogján.

„Örömmel mutatjuk be a PlayStation Stars-t, egy vadonatúj hűségprogramot, amely téged, a játékost ünnepel, amiért velünk együtt részt veszel ezen a folyamatosan növekvő játékutazáson. A PlayStation Stars programhoz ingyenesen lehet majd csatlakozni, amikor idén elindul. Amint taggá válsz, különböző kampányok és tevékenységek teljesítésével jutalmakat szerezhetsz. A Havi bejelentkezés nevű kampányunkban egyszerűen csak játszanod kell bármelyik játékkal, hogy jutalmat kapj, míg más kampányokban versenyeket kell nyerned, bizonyos trófeákat kell megszerezned, vagy akár az első játékosnak kell lenned, aki platinalemezzel jutalmaz egy kasszasikeres címet a helyi időzónában” – folytatták.

A beváltás során gyakorlatilag minden apróságot beszerezhetünk, ami a boltjukban megkapható, de akár az úgynevezett digitális gyűjteményre is szert tehetünk. Utóbbiba beletartoznak a Sony innovációs múltját megtestesítő, nagy becsben tartott eszközök, valamint az egyes franchise termékek is.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram