2022.04.14.TomiSpark

Indul a FIFA saját streaming szolgáltatása

A legtöbb sportág és sportcsatorna már rendelkezik ilyennel, most pedig a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség is beáll a sorba. A tervek szerint már az első hónapban 1400 mérkőzést tesznek elérhetővé.

A labdarúgás továbbra is a világ egyik legnépszerűbb sportága, a négyévente rendezendő világbajnokság, az egyéb kontinenstornák, és a különböző kupasorozatok pedig továbbra is hatalmas tömegeket mozgatnak meg. Ennek megfelelően a sportközvetítések nézettsége még mindig jelentős, napjainkban azonban nem elég a televíziós közvetítésekre koncentrálni.

Noha a meccseket a többség még mindig a tévében keresi, a streaming a sport területén is egyre fontosabbá válik, erre pedig úgy tűnik a FIFA is rájött, a szövetség ugyanis néhány napja jelentette be, hogy új szolgáltatást indít FIFA+ néven.

Fotók: FIFA

Utóbbiban fantasztikus dolgokat ígérnek a rajongóknak, és a legszebb az egészben, hogy egyelőre minden ingyenes lesz. Már az első hónapban 1400 meccset érhetnek el a felhasználók, később pedig 40 ezernél is többet tekinthetnek meg. A Collider információi szerint a FIFA+ kezdetben telefonokon és a weben keresztül lesz elérhető, előbbi esetében pedig az iOS és az Android is támogatott lesz.

Az élő közvetítések mellett saját gyártású tartalmak is lesznek, így például a Barcelona játékosáról, Dani Alvesről készült Dani Crazy Dream című sorozat, az Icons névre hallgató dokusorozat, de a Ronaldinhóról készült, The Happiest Man in the World is a kínálat része lesz.

Mivel előfizetési díjat senkitől sem kérnek, így a bevételeket reklámokból fedezik majd, ami pedig a nyelveket illeti, az angol mellett, németül, franciául, spanyolul és portugálul kapjuk meg az egyes műsorokat, ám vélhetőleg ez még fejlődni fog a jövőben.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram