2022.11.06.TomiSpark

Íme a legdrágább iPhone 14 Pro

Az Apple telefonjai, vagy éppen a Samsung Galaxy S21 Ultra önmagában sem olcsó készülékek, van belőlük azonban olyan kivitel, amiről kevesen tudnak, és több millió forintot kell kifizetnie annak, aki ezekre vágyik.

Vannak, akik igazi luxusra vágynak és meg is tehetik azt, hogy egy-egy különlegességégért hatalmas összegeket adjanak ki. Számukra lehetnek igazán érdekesek a Stuart Hughes által készített egyedi telefonok, melyek annyiban különböznek hagyományos társaiktól, hogy drága ékszerekkel, adott esetben finom bőrrel borítják be őket.

Ilyen az iPhone 14 Pro 24 karátos arannyal ötvözött verziója is, amit 12 ezer fontért, vagyis átszámítva 5,3 millió forintért lehet beszerezni, de ennél is drágábbak az olyan klasszikusok, mint az iPhone 3 GS, amiből létezik gyémánt és platina berakásos változat 40 ezer fontért (19 millió forint).

Akár iPad, is beszerezhető, de aki nem ragaszkodna az Apple termékeihez az válogathat náluk a Blackberry és a Nokia eszközei, vagy akár különböző játékkonzolok közül, de más érdekességet is fel lehetett fedezni a weboldalukon. Ott van például a Samsung Galaxy S21 Ultra, amit krokodilbőr és 24 karátos arany díszít, ezért pedig 8495 fontot (3,7 millió forintot) kell fizetnie annak, aki a birtokában tudna egy ilyet.

Fotók: Stuart Hughes

Stuart Hughes 1971-ben született Liverpoolban, a luxuscikkeket értékesítő üzletét pedig Jo-Emma Larvinnal együtt alapította meg, amit a Goldstriker International égisze alatt hoztak létre, hogy kézzel készített egyedi alkotásokat dobhassanak piacra.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram