2021.05.02.admin-fazis

Íme 2021 legjobb hordozható powerbankjai

Az okostelefonok és a különböző kütyük életünk szerves részét képzik. Az is biztos, hogy amikor eszközünk egy alkalmatlan pillanatban lemerül, igen sok bosszúságot képes okozni. Egyébként alkalmas pillanat valószínűleg nem is létezik ilyen tekintetben. Éppen ezért a hordozható akkumulátorok zseniális találmányok, hiszen az ilyen jellegű problémáinkat egyszerűen abszolválják. Feltéve, ha nem felejtjük el feltölteni őket is.

Mit kell tudnia egy powerbanknak?

Mivel ez a kis eszköz konkrétan életmentő lehet, jó, ha olyat választunk, ami tökéletesen megfelel számunkra. Kellemetlen például, ha vezetés közben eltévedünk és a külső akkumulátorunk kapacitása kevés ahhoz, hogy a célig elérjünk a GPS-el. Vásárlás előtt át kell gondolnunk, milyen árfekvésben keresgélünk, milyen teljesítménnyel és hordozhatósággal bírjon.

Nem mindegy, hogy egy laptopot szeretnénk feltölteni, vagy csupán a telefonunkat. Előfordulhat, hogy több napra megyünk táborozni, ahol viszont jóval nagyobb kapacitásra van szükség. A legfontosabb adat ezzel kapcsolatban a mAh, azaz mili amperóra besorolás. Ez méri az akkumulátor kapacitását. Minél nagyobb ez a szám, annál több energiát biztosít a szerkezet. Összegyűjtöttünk pár igazán jó powerbankot, ami lehetséges, hogy nagy hasznodra válhat még.

Baseus Super Mini powerbank

Ez a powerbank nagy, 10000 mAh kapacitású, 22,5 W teljesítménnyel. Támogatja a gyorstöltést is, emellett USB Type-C be-és kimenete van, tehát nagyjából a piacon fellelhető összes kábel egyik vége illik bele. Bemeneti feszültség és áramerőssége: USB-C: 5V 3A / 9V 2.22A / 12V 1.5A

Kimeneti feszültség és áramerőssége: USB-C: 5V/3A 9V/2.22A 12V/1.5A
USB: 5V/5A 5V/4.5A 5V/3A 9V/2A 12V/1.5A. Mérete 54 X 17 X 105 mm, súlya pedig 180 gramm. Egy átlagos telefon is hasonló súllyal rendelkezik, tehát a Baseus Super Mini powerbank egy nagyon kényelmesen hordozható eszköz. Külön előnye, hogy töltöttségi szintjét egy LED digitális kijelzőn követhetjük nyomon.

Baseus Ambilight 30000 mAh power bank 33w

Lássunk most egy igazi gépállatot, a 30000 mAh-s Baseus powerbankot, ami 35 W teljesítményt nyújt. Ez a termék már 5 csatlakozási lehetőséggel bír, Type-C csatlakozója akár kompatibilis laptopok töltésére is alkalmas. Ezen kívül természetesen telefont, tabletet, lámpákat és egyéb kiegészítőket is tölthetünk vele.

Mérete 22 x 9 x 4 cm, súlya pedig 630 gramm, ami jóval nagyobb az előzőleg bemutatott powerbanknál. Akinek viszont több eszköz töltésére lehet szüksége, annak igazán megéri megvásárolni nagy kapacitása miatt. Digitális kijelzőjén valós adatot kapunk a töltöttségi szintjéről. Ennek köszönhetően azzal sem fog meggyűlni a bajunk, hogy nem tudjuk pontosan mennyi energia van még benne.

Mophie Powerstation Plus XL

Foglalkozzunk kicsit azokkal is, akiknek töltőkábele eltér az átlagtól. Itt most az iPhone tulajdonosokról beszélünk, hiszen a Mophie a legjobb hordozható töltő, melyet kifejezetten iPhone készülékekhez terveztek. 10000 mAh-s teljesítményű és egyszerre 2 eszközt is képes feltölteni, hiszen egy 10 W-os USB-A portot és egy Lightning töltőt is tartalmaz.

Ennél a powerbanknál a designt is előnyként kell említenünk, hiszen nagyszerűen kialakított szövetfelülettel rendelkezik. Egyetlen hátránya, hogy nem az olcsó kategóriás kütyük csapatát erősíti, viszont akinek fontos a kinézet is, annak biztosan megéri az árát.

Mi azt javasoljuk, hogy mihamarabb szerezd be a neked megfelelő powerbankot, hiszen nagy biztonságot jelent, ha van nálad egy kis plusz energia. Így nem kerülhetsz kellemetlen vagy egyenesen veszélyes helyzetekbe. Webáruházunkban óriási kínálatot találsz, ahol kedvedre választhatsz számodra megfelelő eszközt. Sőt mi több, egyszerűen össze is hasonlíthatod őket a weboldalon. Jó nézelődést kívánunk.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram