2024.03.29.TomiSpark

Így találhatod meg archivált történeteidet Instagramon

A sztorik alapvetően csak 24 órán át láthatók, azonban a beállítások között kutatva korábban feltöltött tartalmainkat is megtekinthetjük. Ezeket persze csak mi látjuk, de ha például másutt nem lenne meg egy fotó, esetleg ismételten megosztanánk az emléket, akkor hasznos lehet ez a lehetőség. Mutatjuk, hogyan érhető el.

A felhasználók többsége ritkán böngészi át a Beállítások és tevékenység menüpontot az Instagramon, pedig érdemes, hiszen így akár a korábban feltöltött történeteinket is megtalálhatjuk. Bár nyilvánosan ezek a 24 óra leteltével már nem látszódnak mások számára, valójában a rendszer ezeket egy privát részbe menti el, amire profilunkból csak nekünk van rálátásunk.

Ehhez mobilon a profilunkat kell felkeresni, majd nyomjunk rá a három vonallal jelzett Továbbiakra. Ott az Archiválás menüpontra lesz szükségünk, amire koppintva előbújik az úgynevezett Történetek archívuma, felül pedig kiválaszthatjuk a Bejegyzések archívuma és az Élő adások archívuma lehetőségeket is.

A jó dolgoknak pedig itt még nincs vége, mert adott esetben akár újra megoszthatjuk a sztorijainkat. Miután megnyitottuk a tartalmat az alsó eszköztáron lesz egy Megosztás gomb, de mielőtt erre tényleg sor kerülne, szokásos módon kiválaszthatjuk, hogy ezt miként tegyük meg és akár a kiemelésre is lehetőségünk nyílik.

Amennyiben pedig visszalépünk a beállítások közé, akkor az Archiválás és letöltés menüpont alatt egyetlen gombnyomással vagy koppintással kezelhetjük a korábban megosztott tartalmaink mentését. Itt adhatunk engedélyt vagy épp tilthatjuk le az archiválást, de ezt a műveletet már weben is elvégezhetjük, ehhez tehát nem feltétlenül lesz szükség az alkalmazás használatára.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram