2023.09.17.TomiSpark

Így öltöztetheted más színekbe a PS5-öt

Ha esetleg unnád az eredeti színvilágot, akkor van egy jó hírünk. A burkolat könnyedén cserélhető, a Sony pedig bővítette a választékot, bár még így sem túl gazdag a kínálat.

A benne rejlő potenciál mellett külső jegyeiben is előrébb lépett a PlayStation a 2020 második felében megjelent kiadásával és nem csak a dizájn tekintetében. A PS5 egyik nagy újdonsága az volt, hogy a konzolfedelek könnyen és gyorsan eltávolíthatók, így néhány perc alatt teljesen új külsőt kölcsönözhetünk a berendezésnek.

Fotók: Sony

Ehhez a gyártó biztosított eddig egy öt különböző színből álló választékot, így a játékosok az Éjfekete, a Kozmikus Vörös, a Csillagkék, a Galaktikus lila vagy a Nóva rózsaszín burkolatok közül válogathattak. Mint azóta kiderült, ez sajnos sok embernél kevésnek bizonyult, így több helyen is elkezdtek egyedi fedeleket készíteni, illetőleg árulni azokat, amit a Sony már nem nézett túl jó szemmel.

Szerencsére a japánok észbe kaptak és kibővítették valamelyest a kínálatot, mégpedig három további színnel. Ezek hivatalos nevükön az alábbi videón is látható Volcanic Red, Cobalt Blue és a Sterling Silver lettek, amelyeket az eddigiekhez hasonlóan a színben ezekhez passzoló kontrollerekkel együtt árusítanak majd.

Az újdonságokat október 4-től lehet előrendelni, de a szállítás időpontja eltérhet, mint ahogyan az árak is az egyes régiókban. A jelenlegi információk alapján a Sony november 3-tól szállítja majd a kék és piros színű kiegészítőket, az ezüstöt viszont csak január végén. A burkolatok 60 euróba, a kontrollerek 75 euróba kerülnek, de ezek persze csak a standard árak.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram