2021.11.19.TomiSpark

Így lehet ügyesen játszani a holddal

Bár a hold messze van tőlünk és nem is mindig láthatjuk az égbolton, mégis egy tökéletes játékszer lehet, ha fotózásról van szó. Mutatunk pár mókás képet és egy olyan Instagram profilt, amely igazán fantasztikus képeket tölt fel a népszerű közösségi oldalra.

Az instagram nem csak a hírek megosztásáról és az öncélú használatról szól, olyakor nagyon kreatív profilokba is bele lehet botlani, az Earthplanet Pics pedig pont ilyen. Az oldal tulajdonosa és kezelője a kiváló természetfotós, Egzon Bytyqi Koszovóból, aki saját instáján is elképesztően látványos képeket szokott megosztani, ám az általa birtokolt oldalon többről van szó, mint látványos fotókról.

Az Earthplaneten látható alkotások ugyanis rettentően kreatívak, az itt található képeken fantasztikusan játszanak a környezet adta színekkel, az pedig egészen hihetetlen, hogy mennyire ügyesen használják ki a természet adta lehetőségeket. Erre példa az alábbi bejegyzés is, ahol különböző szögekből fotózták le a holdat és mindegyik fotónak más jelentése van.

Van ahol növényként, van ahol gyümölcsként ábrázolták az égitestet, de mint kiderült, a hold akár villanykörtének, vagy karácsonyfadísznek sem utolsó, ha elég ügyesek vagyunk. Szintén említésre méltó az a nyolc fotóból álló montázs melyben Japán színeit és a helyi környezet szépségeit akarták bemutatni új megközelítést alkalmazva, azt pedig nem állíthatjuk, hogy mindez rosszul sikerült volna.

Akárhogyan is nézzük figyelemfelkeltésre tökéletes ez a profil, hiszen nagyszerűen mutatja be azt, hogy milyen csodálatos dolgok veszik körbe az embert a mindennapok során és mivel majdnem 8000 bejegyzést töltöttek már fel, így elég bőséges a választék, vagyis mindenki megtalálhatja a maga kedvencét.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram