2022.12.13.TomiSpark

Így készül karácsonyra a Vodafone, a Yettel és a Telekom

Azt már megszokhattuk, hogy a hazánkban jelenlévő mobilszolgáltatók az ünnepi időszakban igyekeznek néhány ajándékkal és máskor nem elérhető kedvezménnyel kedveskedni az ügyfeleknek. Ez idén sem lesz másképp, szóval mutatjuk a legfontosabbakat.

A magyarországi szolgáltatók karácsonyi reklámjai során akárcsak az utóbbi években, úgy idén is a szeretteinkre és az egymásra való odafigyelésre próbálják felhívni a figyelmet, de eközben a kedvezményekről és az ajándékokról sem feledkeznek meg az esztendő vége felé közeledvén.

A Yettel például igazán különleges dologgal készült. Weboldalukon keresztül különféle kedves üzenőkártyákat választhatunk ki, melyekkel a közös élményeket idézhetjük fel. Ezt megcímezhetjük, ezek után elküldik email formájában elküldik, azt pedig már ránk bízzák, hogy milyen formában továbbítjuk az ajándékozottnak. Ha akarjuk, a szolgáltató üzleteiben akár ki is nyomtatják számunkra.

Persze természetesen mással is készültek. A Yettel Prime tarifásoknak korlátlan belföldi adatmennyiséget tartalmazó csomagok válnak elérhetővé, több készülékszolgáltatás, extra ajánlat és törődés jár az előfizetőknek – többek között akár 0 forintos kezdőrészlettel elvihető ünnepi készülékajánlatok, vagy évente 10% kedvezmény okoskiegészítőkre. A karácsonyi készülődést és az ünneplést kedvezményes adatjegy is segíti: a lakossági számlás és feltöltőkártyás ügyfelek december 31-ig kedvezményes, 1990 forintos áron aktiválhatnak 7 napos korlátlan belföldi adatjegyet a hivatalos oldalukon található információk alapján.

A Vodafone szintén fontos gesztust tett, hiszen összefogtak a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal, a cég kollégái pedig egy adománygyűjtő kampány keretein belül játékokat küldenek a rászoruló gyermekek számára. Mindezen túl aki Vodafone One előfizetést vásárol, vagy meghosszabbítja már meglévő szerződését, azok számára 21000 forint készülékkedvezményt biztosítanak.

Az akciójuk január 31-ig tart, ami pedig abszolút pozitívum, hogy az összeg nem kizárólag az okostelefonokra használható fel. Ebben az esetben tablet, televízió, játékkonzol, de még egy laptop is szóba jöhet. Ezekhez ünnepi készülékajánlatok is tartoznak, bizonyos feltételek teljesülése esetén pedig akár 52 500 forintra is nőhet a kedvezmény összege.

A három szolgáltató közül természetesen a Telekom sem maradt ki a karácsonyi kedveskedésből. Náluk a korlátlanság volt a varázsszó, ami abban nyilvánul meg elsősorban, hogy Ünnepi Korlátlan Net név alatt minden ügyfelüknek (lakossági és üzleti) korlátlan internetet vagy pedig korlátlan perceket biztosítanak tíz napon át. Utóbbit azonban kizárólag azok vehetik igénybe, akik nem használnak okostelefont, illetőleg fontos, hogy csak az egyekit lehet érvényesíteni.

Szintén náluk elérhető még az egy napos korlátlan adat, ami december 24-én adnak ajándékba, hiszen így az egymástól távol élők is együtt ünnepelhetnek, de ez még nem minden. A Telekomnál ugyanis egy hónapnyi korlátlan HBO Max előfizetés is válaszható lesz azoknak, akik egyébként korlátlan adatcsomaggal rendelkeznek, továbbá a Telekom FilmPremier szolgáltatásban heti három ingyenesen elérhető film érkezik január 2-ig, nem beszélve a készülékkedvezményekről, amelyeket ők sem hagyhattak ki.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram