2022.04.12.TomiSpark

Így kereshetünk pénzt a Realme telefonjaival

Egy egészen különleges kihívásra várja a jelentkezőket a Realme. A márka nemrégiben indította el nemzetközi fotóversenyét, melyre világszerte várják az érdeklődőket, a jelentkezéshez viszont rendelkezni kell egy általuk gyártott készülékkel.

Kreatív módon igyekszik növelni népszerűségét a kínai vállalat. A Capture the Light nevű fotópályázaton bármilyen Realme telefonnal készült képpel indulni lehet, a verseny pedig globálisan, mindegyik felhasználójuk számára elérhető. A cég jelentős pénzdíjat és egyéb értékes nyereményeket kínál a legjobbak számára, a fényképeket pedig június 18-ig lehet elküldeni a részükre. A kezdeményezés lényege, hogy az emberek megmutassák, milyen sokat lehet kihozni az okostelefonjaikból.

Fotók: Realme

Összesen négy kategóriában, az Utcakép, a Portré, a Tájkép, valamint a Kreatív témákban hirdetnek győztest a végén, a beküldött műveket pedig június 27-ig értékeli majd ki egy szakmai zsűri, míg az eredményeket július 5-én teszik közzé. A cég tényleg nagyon bőkezű lesz, mivel a hivatalos oldalukon szereplő leírás alapján az összetett győztes 5000 dollárral, és egy Realme GT 2 Pro telefonnal lesz gazdagabb, a második és a harmadik helyezett pedig 3000, illetőleg 2000 dollárt, és ugyanezt a készüléket kapja meg. A kategóriák nyertesei szintén hozzájutnak a mobilhoz egy Realme Buds Air 3 fülhallgató társaságában, de itt is lesznek további díjazottak.

Rajtuk kívül azok, akik a legkiemelkedőbb fotókat készítik, lehetőséget kapnak arra, hogy beszéljenek workshopokon, valamint abban a megtiszteltetésben lesz részük, hogy a Realme hivatalos fotós partnereivé válhatnak.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram