2023.03.12.TomiSpark

Így kaphat egyedi matricát egy Apple MacBook

Sok féle módja van annak, hogy személyesebbé tegyük a laptopunkat, de most már arra is megvan a lehetőség, hogy egy processzort jelző matricát tegyünk rá. Bár az Apple gyárilag nem készít olyan márkajelzéseket, mint például az Intel, egy Kanadában élő tervező erre is talált megoldást.

A legkönnyebben úgy tudsz megkülönböztetni egy Windowst használó laptopot egy Apple géptől, ha megnézed a fedélen lévő logót, vagy a billentyűzet közelében található Intel, AMD, Microsoft, esetleg Nvidia matricák gyűjteményét keresed. Ezek a PC világ árulkodó márkajelzései, de az almás cég ma már saját processzorral dolgozik, és a MacBook is igazán letisztult felülettel rendelkezik, mint a vetélytársak.

Úgy látszik azonban, hogy vannak olyanok, akik hiányolták az ikonikus jelzéseket, ezért a Torontóban élő dizájner, Vinoth Ragunathan a holografikus matricák utólagos gyártásával kezdett el foglalkozni, de kizárólag az Apple termékeihez igazítva.

Fotók: InsideSticker - Etsy

A Gizmodo cikke szerint az 1 hüvelyk széles és körülbelül 1,3 hüvelyk magas matricák prémium anyagból készülnek, kiemelkedően fényes felületet kapnak és valódi holografikus papírt használnak a szemet gyönyörködtető minták utánzásához, amelyeket az Intel évek óta használ a hitelesség szimbólumaként. A matricákból jelenleg hét változat áll rendelkezésre, amelyek az Apple szilícium teljes termékcsaládját lefedik. Amit mindenképp kiemeltek, hogy ugyan a matricák ellenállnak a nedvességnek, azért nem teljes mértékben vízállók, így tehát érdemes vigyázni rájuk.

Ha valaki kedvet kapott volna az egyedi Apple Inside matricákhoz, akkor azokat darabjával 6,13 dollárért kaphatja meg, ugyanakkor kedvezmény is jár, amennyiben többet vásárol valaki egyszerre. A két darabos csomag jelenleg 10,73 dollárért, míg a három darabos csomag 15,33 dollárért kapható.

Az alkotó, Vinoth Ragunathan jelenleg az InsideSticker nevű profilon keresztül adja el termékeit, az Etsy nevű online shop felületén keresztül.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram