2023.04.24.TomiSpark

Így írhatunk szöveget az iPhone zárolt képernyőjére

Akik kreatívnak gondolja magukat és az Apple termékét használják, valószínűleg most örülni fognak.

Hogy mennyire fejlődik az iOS arra jó példa, hogy a 16-os kiadás megjelenésével arra is megkapták a lehetőséget a felhasználók, hogy a zárolt képernyőre külön widgeteket tegyenek ki. Arra viszont mostanáig sajnos nem volt lehetőség, hogy olyat is kitűzhessünk, amelyik szöveget jelenít meg, de a problémák csak arra várnak, hogy megoldják őket, ezzel pedig tisztában volt az is, aki létrehozta az Any Text nevű applikációt.

Aki az iPhone készülékén az iOS 16.2-es verziót alkalmazza az örülhet, hiszen ezzel már futtatható az app, amelynek lényege, hogy egy plusz widgetet fog hozzáadni a telefonhoz, amely képes lesz arra, hogy szövegeket jelenítsen meg számunkra a zárolási képernyőn.

Ehhez mindössze annyit kell tennünk, hogy megnyitjuk az alkalmazást, az ott felugró szövegszerkesztőbe beleírjuk, ami számunkra szimpatikus, majd adjuk hozzá a szöveget tartalmazó widgetet a lezárt képernyőhöz. Utóbbihoz a zárolás után a Testreszabás menüpontot kell megkeresnünk.

Fotók: App Store

Mindez elvileg az iPad készülékeken is működik a hivatalos leírás alapján, az App Store-ban pedig a felhasználók alapvetően szeretik ezt az applikációt, ha hinni lehet az értékeléseknek, ahol jelenleg 4.7-es pontszám látható.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram