2022.10.12.TomiSpark

Így hallgathatod kedvenc Spotify lejátszási listádat az Apple Musicban

Bár kissé furán hangzik egy harmadik alkalmazásnak köszönhetően van mód arra, hogy a Spotifyban előállított listát az almás cég szolgáltatásán keresztül is lejátszhassuk. A megoldást a Playlisty jelenti.

Többféle zenei streaming szolgáltatás létezik már, és mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai egyaránt. Az Apple Musicnak például jó néhány rajongója akad, de azt általában ők is elismerik, hogy a Spotify jobb lejátszási listákat állít elő. Ahhoz azonban, hogy utóbbiakat élvezhessük, értelemszerűen a svéd vállalat appjára van szükség, valamint egy előfizetésre náluk.

Van azonban köztes megoldás. A Lifehackernél szúrták ki, hogy az App Store-ból letölthető az úgynevezett Playlisty nevű alkalmazás, amivel könnyedén importálhatjuk a számunkra kedves listát egyik helyről a másikra.

A legolcsóbban elvileg úgy oldható meg a probléma, hogy feliratkozunk a Spotify ingyenesen lemondható próba csomagjára, majd összekötjük a Playlisty-vel, melyben van mód arra, hogy az egészet egyszerre importáljuk az Apple applikációjába.

Mivel nem minden dal található meg az említett szolgáltatások mindegyikében, így előfordulhat, hogy bizonyos számok hiányoznak majd a listánkból, de a portál szerint ezek a gondok csak ritka kivételeket jelentenek. Bár a Playlisty alapvetően ingyenes, az alapcsomagban egyszerre maximum 20 dalt tudunk importálni, többért már egyszeri 2,99 dolláros díjat kell fizetnünk Ez persze még lehet így is megéri néhány embernek, főleg úgy, hogy a felsorolt dolgok a YouTube Music esetében is működnek.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram