2021.04.13.admin-fazis

Huawei Freebuds 4i

A Huawei mostanában nem remekel az okostelefonok terén, viszont ezt az elmaradást bőven behozza a hordozható audióval végzett munkájával. A cégóriás előrukkolt egy megfizethető lehetőséggel vezeték nélküli fülhallgató kategóriában. Ennek igazán örülünk, hiszen a TWS és a Freebuds Pro sokak fájdalomküszöbét súrolta az árat tekintve.

Olyan kényelmes, hogy egész nap viselnénk

A Huawei a Freebuds 4i esetében aktív zajcsökkentést és hosszú akkumulátor élettartamot ígér, mindemellett még külsejét tekintve is könnyen variálható bármely öltözettel, stílussal. A kényelmesebb viselet érdekében a fülhallgatókon gumihegyek vannak és száraik is vastagabbak, mint a Freebuds 3i esetében, így viselésük igazán kényelmes.

Nagyon szeretjük a Huawei praktikusságát, hiszen a gimi hegyeket méret szerint csoportosítva, címkézve, külön csomagban szállítja, így nagyon hamar megtaláljuk a számunkra megfelelő méretet. A szárak végén mágnesek akadályozzák meg a tokból való kiesést, ráadásul egy érintésérzékelőt is elhelyeztek rajta, ami nagyon könnyen kezelhetővé teszi az okos szerkezetet.

Remek csatlakozás jellemző

Nincs olyan bluetooth-al rendelkező eszköz, amivel a Freebuds ne tudna kapcsolódni. Természetesen, ha letöltjük a Huawei Al Life alkalmazást, számos extra funkciót is elérhetünk. Fontos tudnunk viszont, hogy az előbb említett alkalmazást ne a Google Play-ből, hanem inkább a dobozon lévő QR-kódról, vagy az App Gallery-ből töltsük le.

Ennek oka, hogy amennyiben nem Huawei okostelefonnal szeretnénk csatlakozni, a Google Play verzióval problémák adódhatnak. Az alkalmazás rengeteg praktikus funkciót kínál, többek közt mutatja az akkumulátor töltöttségi szintjét, vezérli a hangzást és a szárakat is itt van lehetőségünk testreszabni.

Hihetetlen mértékű zajcsökkentés

A Huawei fantasztikus munkát végzett a zajcsökkentés megvalósításával, ebben a kategóriában aligha találunk sok ANS típusú TWS fülhallgatót. A mikrofonok remekül érzékelik az irodai vagy otthoni zajt és képesek nagyban csökkenteni azt. A Freebuds 4i kétmikrofonos rendszerrel működik, így a fülhallgatón keresztül végzett telefonbeszélgetések kristálytiszta hangzást nyújtanak. 

A Huawei Freebuds 4i mindkét rügyében egy-egy 55 mAh-s teljesítményű akkumulátor van, a tok pedig 215 mAh-s kapacitással bír. Amennyiben kikapcsoljuk az ANC-t és az AAC módot pedig be, akkor 50%-os hangerővel akár 10 órán keresztül élvezhetjük a maratoni lejátszási időt.

Amennyiben az ANC be van kapcsolva és a hangerő 100%-os, a Freebuds 4i képes több mint 4 órán át játszani kedvenc zenéinket, ami valóban lenyűgöző teljesítmény. A Freebuds teljes feltöltéséig kevesebb mint egy órát kell várnunk, amennyiben az teljesen le volt merülve. Ha esetleg hiányolnánk a vezeték nélküli töltést, akkor elég, ha megnézzük az árat, máris könnyebben elengedjük az igényünket erre az extra funkcióra.

Hangminőség

A Huawei legújabb fülese 10 mm-es dinamikus tekercs meghajtókkal és polimer membránokkal működik, ezeknek köszönhető a szép hangzás. Összességében a hangok nagyon kiegyensúlyozottak, minden magas hang tisztán szól és a mély hangok végei is hangsúlyosak.

Amennyiben telefonáláshoz használjuk a fülhallgatót, a maszk miatt sem kell aggódnunk, hiszen e készülék azon keresztül is tökéletesen kiválasztja a hangokat.  A teljesítmény addig nem változik, míg a szárak vége kilóg, erre érdemes odafigyelni.

Mindent összevetve egy remek fülhallgatóról beszélünk. Ár-érték arányban kiemelkedő a piacon, hiszen az alkalmazás lehetőségével rengeteg extra funkciót is elérhetünk. A 10 órás üzemidő, a kiváló zajcsökkentés és a szilárd hangzás csak hab a tortán, amit örömmel élvezhetünk akár már 99 eurós árfekvésben is.  Persze több ajánlat is elérhető a piacon, viszont abban talán megegyezhetünk, hogy ez a fülhallgató számos felhasználó kívánságlistáján szerepel majd.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram