2022.03.03.TomiSpark

Hivatalosan is megérkezett a Yettel

A korábbi bejelentésnek megfelelően március 1-től a Telenor Magyarország nevet változtatott és egy friss márka, a Yettel került a helyére. A folyamat több országban is lezajlott, itthon pedig az új név megújult csomagokat is magával hozott.

Mint ahogyan arról már korábban írtunk, a PPF Telecom Csoport még 2018-ban vette meg többek között a Telenor Magyarországot, a felvásárlás után pedig az előző esztendőben járt le a szerződésük a márkanévre vonatkozóan. A koronavírus hatásai miatt végül egy évvel meghosszabbították a megállapodásukat, így 2022-ben indították útjára a Yettel brandet.

A januári bejelentés óta egy reklámkampányt folytatott a cég, mellyel igyekeztek mindenkivel megismertetni a Yettel nevet, ami hazánk mellett még négy másik országban is bevezetésre került. Itthon állandó maradt az ügyfélszolgálat 1220-as telefonszáma, és az üzletek is a korábbi helyen érhetőek el, a csomagokat és az elnevezéseket tekintve azonban felfedezhetőek újdonságok.

A prémium csomagjaikat eddig Hipernek hívták,mostantól viszont a Prime veszi át a helyét, de alakossági számlás és kártyás tarifák is változnak. A kisebb csomagok a Yettel XS, S Net és S Talk nevet kapták, melyekben 3, és 20 GB internet van, 150 és 100 perc lebeszélhetőséggel, de az S Talkhoz már korlátlan beszéd jár.

A Prime-ügyfelek számára az internet mindenképp korlátlan, a Prime, Prime Plus és Prime Max csomagok között a külföldi adatkeret, maximális le és feltöltési sebessége, valamint a belföldi lebeszélhetőség a váltózó tényező. Utóbbit illetően 250 perc a legkisebb választható opció, ezen felül már a korlátlanság jár.

Azok, akik a drágább csomagokból választanának, plusz előnyökhöz jutnak, így például az elsőbbségi ügyintézéshez, 30 napos elállási lehetőséghez, kedvezményekhez, és a 0 Ft-os készülékajánlatokhoz. A kártyásokról is gondoskodtak, 25 forintos percdíj felett már elérhető a korlátlan net, de mindenki másnak is jár ugyanez egyetlen napig, egy legalább 1500 forintos feltöltés után. A kedvezményekre jogosultak ők is, amennyiben a megújult Yettel appban vesznek adat- és hangjegyeket, akkor azokhoz 10%-al olcsóbban juthatnak hozzá.

A Telenor helyett már a közösségi oldalakon, és a hivatalos applikációban is a Yettel név, továbbá az új dizájn köszönti az embereket, március első napjától kezdve pedig a weboldal is a Yettel.hu címen érhető el. A megújulás a szlogent is érintette. Az új jelmondat a következő lett: „A kiegyensúlyozott élet, jobb élet.”

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram