2023.02.10.TomiSpark

Hivatalosan is megérkezett a Coca-Cola és a Realme telefonja

Az ígért napon, vagyis február 10-én mutatkozott be teljes valójában az a különleges készülék, melyből limitált példányszámban, mindössze 1000 darabot gyártottak le. Bár a dizájn és az egyedi kiegészítők miatt szokatlan lett a telefon, valójában nem lehet teljesen új modellről beszélni, mivel egy meglévő mobilt alakítottak át.

Realme 10 Pro Coca-Cola Edition néven debütált végül az a telefon, amely a Coca-Cola és a Realme közreműködésével jött létre. Mint ahogyan arról korábban mi is beszámoltunk, egy már létező okostelefon újragondolt változatára lehetett számolni, a hírek pedig ebből a szempontból igaznak bizonyultak.

Fotók: Realme

Mivel a Realme nem változtatott a korábbi specifikációkon így belül nincs különbség a normál változathoz képest. 8 GB RAM mellett, 128 GB tárhelyet, a Snapdragon 695 processzort, és egy 6,7 colos, 120 Hz-es IPS LCD kijelzőt kapunk, a kamerát illetően pedig hátul egy 108 megapixeles főkamera, míg elől a már megszokott 16 megapixeles egység dolgozik.

Ehhez jön még az 5000 mAh-s akkumulátor 33 wattos gyorstöltéssel, de a lényeg igazából nem itt, hanem a kólamárkára utaló jegyekben rejlik. A deluxe csomagban ugyanis van egy Coca-Cola hátlap, a telefongyártó Realmeow névre hallgató kabalafigurája, ami szintén kólás beütést kapott, de több matricát, egy egyedi számot tartalmazó kártyát és egy kóláskupakra hasonlító tűt is tartalmaz a készlet.

Itt azonban nem álltak meg, a két vállalat kollaborációja ugyanis a funkciókban is kiteljesedik. A különleges szoftveres megoldások által kólás töltésanimációt, másutt nem elérhető értesítő és csengőhangokat, valamint exkluzív Coca-Cola edition ikonokat is kapunk.

Bár továbbra is egy középkategóriás mobilról van szó, az egyedülálló dizájn, valamint a fentebb felsorolt apróságok által egy igazán menő terméket sikerült összehozniuk, amiből sajnos csak 1000 darabot készítettek, de cserébe nem árazták túl. Az alapvetően Indiában piacra dobott készülék 20 999 rúpiába, vagyis nagyjából 93 ezer forintba kerül, ami az eredeti Realme 10 Pro modelleknél mindössze körülbelül 4000 forinttal kerül többe, az érdeklődők pedig a Realme weboldalán vásárolhatják meg a készlet erejéig.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram