2024.04.11.TomiSpark

HD fotók is küldhetők a Messengerben

Akit idegesített, hogy a Meta üzenetküldő platformja a kifejezetten jó minőségű képeket mindig visszabutította, az most örülhet, mert több új funkcióval együtt már a HD fényképek is elérhetővé válnak a Messengerben.

Már a nagy felbontás sem akadály

A Meta által kiadott közlemény szerint mostantól tisztább és élesebb képeket küldhetünk el ismerőseinknek. Miután kiválasztottunk a galériánkból egy képet, a jobb felső sarokban lévő HD logóra kell nyomni, de akár több képet is elküldhetünk egyszerre HD-ben.

Albumok

Létrehozhatunk az újításoknak köszönhetően fényképekből és videókból álló kreatív albumokat is, amiket megoszthatunk, rendszerezhetünk és felidézhetjük a legszebb emlékeket és pillanatainkat. Ilyet akár csoportos csevegésekben is készíthetünk, illetőleg el is nevezhetjük azokat. Ehhez jelöljünk ki néhány fényképet, nyomjunk az Album létrehozása lehetőségre, vagy hosszan egy korábban már elküldött fotóra. Meglévő albumhoz való hozzáadáshoz koppintsunk a Hozzáadás albumhoz opcióra. Ha átneveznénk egyet, akkor menjünk az albumra, ott a három pöttyre, a Név szerkesztése lehetőségre, majd erősítsük meg az új elnevezést.

Új kapcsolatok hozzáadása QR-kóddal

Ha szeretnénk valakinek a nevét és számát hozzáadni a Messengerhez, akkor ehhez már nem kell mindent egyesével begépelnünk. Ehhez elég lesz beolvasni a másik személy Messenger QR-kódját, esetleg megosztani sajátunkat egy hivatkozás segítségével.

Akár 100 MB méretű fájlok küldése közvetlenül a telefonról

A nagyobb méretű fotók után a nagyobb fájlok is helyet kapnak a Messengerben. A Meta tájékoztatása alapján így már kevesebb szükség lesz az emailekre, az újdonság használatához pedig nyomjunk a gombra, majd válasszunk ki egy legfeljebb 100 MB méretű fájlt. Minden főbb fájlformátum támogatott, beleértve a Word, PDF és Excel formátumokat is.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram