2022.11.21.TomiSpark

Hazánkba is megérkezett az LG hajlítható tévéje

Finoman szólva sem olcsó termék, viszont egy precízen állítható, minőségi televíziót dobott piacra a gyártó, amit akár Magyarországról is megvásárolhatnak az érdeklődők. Tulajdonságait tekintve főként a gamerek használhatják majd ki a legjobban.

A kézzel hajlítható gamer monitorok után már hajtogatható tévé is létezik, ráadásul az LG OLED Flex olyat nyújt, amit jelenleg egyetlen rivális sem tud. A szükséges módosításokat ugyanis motorosan végezhetjük el, ami összességében annyit tesz, hogy nem kell bajlódnunk a hajlítással, ezt az eszköz önmaga is megteszi a megfelelő beállításokkal.

Az LG általában igyekszik élen járni az ilyen fejlesztésekben, az OLED Flex esetében pedig ismét sikerült nagyot alkotni. A képátló 42 colos lett, akár teljesen sík módban is használható, de innen számítva akár 900R íveltségig is elmehetünk, ha arra lenne szükségünk, vagyis jelentősen meghajtható.

A mozgatást akár a távirányítóval is vezérelhetjük, mégpedig 5 fokonként, de azokra is gondoltak, akik nem szeretnének sok időt eltölteni a hangolással. Számukra különböző standard profilokat hoztak létre, ami az egyes felhasználási módokra lett rászabva.

A maximális élményért a tükröződésmentes felület, és az ötödik generációs α9 processzor tesz hozzá rengeteget, többek között a gépi tanulást is felhasználva. Ha ez így nem lenne elég, az állványt úgy tervezték, hogy tökéletesen az egyénre lehessen szabni, hiszen a monitorokhoz hasonlóan a magasságot is állítani lehet, valamint előre és hátra is dönthető.

Fotók: LG

Ezért a csodáért nem kérnek keveset, hiszen az ajánlott fogyasztói ár 1,3 millió forint, ugyanakkor biztosan lesz, aki rászánja ezt az összeget. Az LG szerint főleg a gamereknek lehet a leghasznosabb a fejlesztésük, mivel az eddig felsorolt tulajdonságok mellett ott van még az integrált Game Dashboard is, ami további gyorsan alkalmazható beállításokat tesz lehetővé a játékosok számára.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram