2021.08.19.admin-fazis

Három lencsés kamera és Whitechapel chip: minden, amit tudnod kell a Pixel 6 és Pixel 6 Pro telefonokról!

A Google sorra adja ki egymás után a híres Pixel telefonjait, és azt kell mondanunk, hogy egyre inkább a minőségi irányba kezdenek el mozogni termékeikkel. Hiszen az új modellek már erősebb kamerával és chippel fognak érkezni. Ebben a cikkben elolvashatod, hogy milyen más újdonságokat tartogatnak a Googel Pixel 6 és Pixel 6 Pro telefonok.

A Google is követi a Samsung és az Iphone példáját: a Pixel 6 és a Pixel 6 Pro készülékekhez nem jár már gyári töltő

Sem a Pixel 6-hoz, sem a Pixel 6 Pro-hoz nem fog tartozni gyári töltő. A Google így az Apple és a Samsung nyomdokaiba lép. Ezek a nagyvállalatok jelenleg ugyanazt a mintát követik - vagy semelyik eszközhöz nem mellékelnek töltőt, vagy csak a lenépszerűbb telefonok esetében.

A Pixel 5a tehát az utolsó Google telefon, amely töltőt tartalmaz a dobozban. A Google azt nyilatkozta a The Verge-nek, hogy a legtöbb embernek már van USB-C töltője, így nincs értelme mellékelni még egyet. Ez a módszer környezetvédelmi szempontból is pozitív, és a cég számára is pénzt spórol.

Ráadásul a Google termékei soha nem tartoztak a leggyorsabban tölthető termékek közé – ez vonatkozik az Apple és a Samsungra termékeire is – emiatt nem is szükségszerű, hogy folyamatosan kísérletezzenek az egyedi töltők előállításával.

A microchip is tartogat újdonságokat

A Google következő Pixel okostelefonja, a „Pixel 6” állítólag a Google által tervezett GS101 „Whitechapel” chipszettet fogja tartalmazni, amely a vállalat termékeiben először jelenik meg - amiről a 9to5Google és az XDA-Developers is beszámolt.

A 9to5Google jelentése azt állítja, hogy a Google két telefonon dolgozik, amelyek az Arm-alapú GS101-et fogják tartalmazni. Az XDA jelentése tovább részletezi az új chipszett tulajdnságait, és azt állítja, hogy a GS101 chipek „triple cluster setup-ot tartalmaznak TPU -val (Tensor Processing Unit).

Csak hogy referencát tudjunk mondani, a Qualcomm méltán népszerű modellje, a Snapdragon 888 az Arm's Cortex-X1 / Cortex-A78 / Cortex-A55-öt használja triple cluster CPU-t. Ezenkívül az új chipszett a Titan M-hez hasonlóan integrált biztonsági chipet is tartalmazhat.

Három lencsés kamera a Google Pixel 6 és Pixel 6 Pro készülékeken

A jó hírű OnLeaks szivárogtató oldal legújabb képei megmutatják a legújabb vakmerő újítást a Google Pixel modellek világában. A Pixel 6 Pro 6,67 hüvelykes ívelt kijelzőt és hátsó három lencsés kamerát is kínálhat beleértve a periszkóp stílusú teleobjektívet.

Az OnLeaks később 91Mobilesen tárta a nyilvánosság elé, hogy egy kisebb Pixel 6 telefont is piacra bocsájthat a Google. Ez a jelentés azt is elmondja, hogy a 6 Pro OLED képernyőt tartalmaz, és a képernyő mérete 163,9 x 75,8 x 8,9 mm. Várhatóan kettős hangszórókat kínál, és támogatja a vezeték nélküli töltést – ahogy a Pixel 5 készülék is. A kialakításban is nyilvánvaló különbségek vannak, mivel a fényképezőgép a készülék hátoldalán egy megemelt, vízszintes csíkon helyezkedik el.

Esetleg egy új telefon vásárlása helyett a saját telefonod védelmét növelnéd? Ez esetben nézz körül kínálatunkban, ahol tokok és egyéb telefon kiegészítők széles választékát kínáljuk, hogy a telefonod a lehető legbiztosabb kezekben lehessen!

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram