2022.08.29.TomiSpark

Hamarosan visszavonhatjuk a WhatsApp törölt üzeneteit

A WhatsApp igyekszik egyre több új dologgal előrukkolni a folyamatos fejlődés érdekében, ennek pedig egyik újabb jele, hogy a hírek szerint már tesztelési fázisban tart a törölt üzenetek visszavonása. Az alkalmazásban már jelentős ideje létezik a törlés lehetősége, sokan azonban véletlenül is kitörölnek bejegyzéseket, vagy éppen mindössze maguknál teszik ezt meg, és nem mindkét oldalon.

Erre a problémára szeretnének megoldást találni azzal, hogy a törlést követően lehetősége legyen a felhasználóknak egy visszavonásra, ezért több portál is úgy tudja, hogy már dolgoznak egy olyan értesítésen, mely jelzi számunkra, hogy néhány másodpercünk még van a módosításra.

Egy rossz döntést követően így lehetősége nyílik majd az embereknek arra, hogy meggondolják magukat, ezt a funkciót ráadásul maguk a felhasználók kérték, ezzel tehát egy régóta létező kívánságot teljesít a WhatsApp csapata.

A funkció megjelenéséhez pontos dátumot még nem közöltek, egyelőre béta verzióban érhető el, és ott is csak egy szűk réteg próbálhatta ki eddig. A legfrissebb hírek alapján még néhány hetet kell várnunk arra, hogy mindenütt megjelenjen az újdonság, ehhez pedig majd frissíteni kell az appot.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram