2024.02.08.TomiSpark

Hamarosan menthetők lesznek a Threads posztjai

Több helyen is alapvetőnek számító funkcióval bővülhet nemsokára a Threads, amit a felhasználók már régóta kérnek a Metától. A cég nemrégiben megosztott képernyőfotóján látszik, hogy már tesztelik a mentés lehetőségét, amit az Engadget szerint az Instagram részéről Adam Mosseri is megerősített.

Bár nem tűnik izgalmas újításnak, mégis hasznos és a Threads felhasználói már régóta kérték a Meta szerint, hogy ezen a platformon is megjelenjen a posztok mentésének lehetősége. Ezt a legtöbb helyen régóta megtehetjük, így például a szóban forgó közösségi oldalhoz szorosan kapcsolódó Instagramon is.

A Meta részéről pár napja megerősítést nyert, hogy tesztfázisban jár a Mentés gomb, ami erősen hasonlít majd arra, amit az Instán is láthatunk. Az alábbi képernyőfotó alapján a három pöttynél tudjuk majd elérni az újdonságot az eddig is választható opciók, így tehát az Elrejtés, a Némítás, a Követés Leállítása és a Jelentés gombok felett.

Fotó: Meta

A felhasználók mobilon az Insta megoldásához hasonlóan a Beállítások menüponton belül érhetik el a könyvjelzővel ellátott bejegyzéseiket. Bár most még Mosseri szerint csak egy korlátozott tesztről van szó, a jövőben mindenhol megjelenik majd ez a funkció, amivel ismételten sikerül előrébb lépniük.

Sok olyan apróság hiányzik még ugyanis a Threadsből, amit az emberek másutt előszeretettel használnak és itt is szívesen látnának, de azért érezhető a fejlődés. Nemrégiben ugyanis bevezették a kereshető címkéket, most pedig a mentés lehetősége bukkant fel.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram