2022.12.22.TomiSpark

Hamarosan kiderült, miért ajánlott nekünk egy videót a TikTok

Ajánlott tartalmak szinte minden közösségi oldalon vannak, ez pedig az olyan videómegosztók esetében sincsen másképp, mint a továbbra is nagyon népszerű TikTok. A ByteDance termékénél azonban nemsokára arról is több információt kaphatunk, miért dobott fel nekünk egy videót.

Bizonyára sokan elgondolkodtak már azon, hogy egy-egy posztot vagy videót, miért ajánlott neki az adott platform, amin éppen tartózkodott, de valójában konkrét választ sosem kaptak rá. A TikTok fejlesztője most ebben is szeretne az élen járni, ezért egy új megoldással rukkoltak elő.

Az applikációban ugyanis egy olyan funkció debütálhat, mely elárul pár alapvető dolgot arról, hogy miért látjuk éppen azt a videót, amit ajánlottak nekünk. A felvételnél ugyanis fogunk látni egy kérdőjelet formázó ikont, amire ha rámegyünk, kapunk némi magyarázatot, pár tényezőt ugyanis felsorolnak majd indokként.

Fotó: TikTok

Erről nemrégiben a vállalat egy blogbejegyzésében számolt be, ahol igyekeztek azt is leszögezni, hogy ezáltal a technikai részleteket még egyszerűbben szeretnék elmagyarázni az embereknek és érthetőbbé tenni ezáltal a TikTok működését.

Ezt elvileg majd a frissítés után lehet elérni, a funkciót a jövőben pedig tovább szeretnék fejleszteni, így az is látszik, hogy nem egy légből kapott ötletről van szó.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram