2022.06.17.TomiSpark

Hamarosan jön az átlátszó telefon

A Nothing márka már korábban kiadott egy igazán egyedi eszközt, akkor egy fülhallgatóról volt szó, most azonban egy egészen különleges okostelefont dobhatnak piacra.

Carl Pei a telefonos szegmensben jártas embereknek valószínűleg már ismerős lehet, hiszen ő volt az egyik alapítója a OnePlus márkának, de egy ideje már nem tartozik a céghez. Az ismert vállalkozó 2020 szeptemberében hagyta el korábbi sikereinek színhelyét, hogy egy új projektbe kezdhessen, ami a Nothing nevet kapta.

Az már önmagában fura, hogy ilyen nevet adnak egy informatikai vállalkozásnak, de az általuk gyártott termékek sem szokványosak. Korábban egy olyan vezeték nélküli fülest adtak ki, ami elég minimál stílust képviselt, és kezdetben 38 ezer forintért lehetett hozzájutni.

Pei vállalata ezúttal a telefonokkal próbálkozik, melyről a napokban elég sok helyen cikkeztek. A Techadvisor hírei szerint a Nothing Phone átlátszó kialakítást kaphat majd, a hátlapról pedig már meg is jelentek az első fotók. Ezek alapján a mobil hátsó részén egy vezeték nélküli töltésre szolgáló tekercs mindenképp helyet kap majd, a kamerák vélhetőleg széles és ultraszéles látószögű lencsékkel lesznek ellátva, de az egyik bemutató videóból az is kiderült, hogy ez a rész villogni is tud majd.

A gyártó igyekszik dokumentálni a munkafolyamatokat, ami kedvcsinálónak sem utolsó. A jelenleg rendelkezésre álló információk alapján a telefont a Snapdragon 7 Gen 1 SoC-ja működteti majd, továbbá a 45W-os gyorstöltésre is lehetőségünk lesz, ami pedig az operációs rendszert illeti, várhatóan az Android 12-re épülő saját fejlesztésű Nothing OS fut majd rajta.

A hivatalos bemutató július 12-én lesz, de valószínűleg addig még csepegtetnek majd pár érdekes infót a készülékről.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram