2022.03.30.TomiSpark

Hamarosan érkezhet az NFL Plus

A korábbi NFL Mobile nevű streaming szolgáltatást tervezi leváltani a népszerű futball liga. A szervezet jelenleg nem rendelkezik ehhez külsős partnerrel.

Mobileszközökre való előfizetéses streaming szolgáltatáson dolgozik a National Football League. A liga a The Athletic beszámolója szerint a csapatokat már tájékoztatta a projektről a tulajdonosok éves közgyűlésén, amelyet a napokban tartottak a floridai Palm Beachen.

A hírek alapján a szolgáltatást NFL Plus névre keresztelték és az NFL Mobile-t váltaná fel, ami a korábbi megoldásuk volt a piacon belüli mérkőzések telefonokra és táblagépekre történő terjesztésére. Noha nemrégiben még megállapodásuk volt a Verizonnal és a Yahoo-val néhány élő mérkőzés közvetítésére, ez a tavalyi évben megszűnt, így jelenleg nincs partnerük egy ilyen vállalkozáshoz.

A liga egyébként most is rendelkezik streaming szolgáltatással, a nemzetközi előfizetők számára (NFL Game Pass), az USA-ban viszont némileg nehezebb a helyzet, az említett eszközökkel kapcsolatban. Ezt a problémát szeretnék orvosolni minél előbb, melyre állítólag már megvan a pontos tervük, azt viszont továbbra sem tudni, hogy melyik cég segít majd nekik a fejlesztésben.

Az Athletic szerint még nincs pontos dátum az induláshoz, viszont a lap megjegyzi, hogy az NFL-nek még a 2022-es szezon szeptemberi kezdete előtt megoldást kell találnia a mobil streamingre.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram