2022.10.05.TomiSpark

Hamarosan érkezhet az Apple Music klasszikus verziója

Külön app jöhet a klasszikus művek számára a 9To5Mac hírei szerint. Erre az iOS 16.1 béta verziójának kódját böngészve lehetett rábukkanni. Az ötletről már korábban is pletykáltak, most azonban úgy tűnik, valósággá válhat.

Tavaly augusztusban jelentette be az Apple, hogy felvásárolták a Primephonic nevű klasszikus zenei streaming szolgáltatást, akkor pedig arról is szó esett, hogy annak legjobb funkcióit tartalmazó dedikált élményt kapnak majd a felhasználók.

Azóta semmilyen komolyabb előrelépés nem történt az ügyben, most viszont kiderült, hogy különféle kódbeli utalások találhatók egy új alkalmazásra, mely a klasszikus zenét helyezné előtérbe. Az Apple Classical említések egyébként már az iOS 15.5 béta kiadásában is megjelentek, így sokan vártak valami újdonságot, ami eddig elmaradt.

Bár a klasszikus zenei tartalmak megtalálhatók a meglévő Apple Music alkalmazásban is, a keresési funkciók rendkívül gyengék egy olyan műfajban, amelyben az emberek gyakran egy adott zenekar és karmester konkrét előadását szeretnék lejátszani, így joggal várják el a rajongók, hogy egyedi applikációt használhassanak.

A dolog persze továbbra is bizonytalan, de szinte biztos, hogy a Primephonicra alapulhat majd a friss szolgáltatás, amennyiben megjelenik a jövőben.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram