2022.03.25.TomiSpark

Hamarosan bejelentik az Xbox Game Pass vetélytársát

Továbbra is igazán sikeres a Microsoft felhőalapú játékszolgáltatása, amit természetesen a riválisok is irigyelnek. A hírek szerint a Sony már a jövő héten bejelentést tehet a konkurenciáról, ami a Spartacus névre hallgat majd.

Bár a Sony már korábban is rendelkezett előfizetéses szolgáltatással, a hírek alapján a PlayStation Plus és a PlayStation Now összevonásra kerülhet. Ezek kombinációjából jöhet létre a Spartacus, mellyel az Xbox Game Pass babérjaira törhetnek.

A Bloomberg értesülései szerint a bejelentésre már a jövő héten sor kerülhet, és ezzel egyszerre akár friss játékok is debütálhatnak. A szolgáltatásnak várhatóan három különböző szintje lesz, amelyek különböző árfekvésű játékokat kínálnak majd. Az egyik szint vélhetőleg nagyon hasonló lesz a jelenlegi PlayStation Plus előfizetéshez, míg a továbbiak a PS4-re és PS5-re készült játékokat adnák hozzá a kínálathoz.

A Sony a hírek alapján lehetőséget biztosítana a kibővített demókhoz és a játékok interneten keresztüli streameléséhez, de a legdrágább csomagban még a PS2 és a PSP klasszikusait is elérhetnék a felhasználók.

A cég jelenlegi szolgáltatásai ugyan külön-külön, de hasonló elvek mentén működnek, igaz jóval visszafogottabb a kínálat, mint az Xbox esetében. Azt egyelőre még nem tudni, milyen áron lesz elérhető az újdonság, ahogyan azt sem, milyen előfizetési módok jönnek létre, de a jelek szerint nem kell sokáig várnunk arra, hogy válaszokat kapjunk.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram