2023.05.01.TomiSpark

Ha új telefont veszel, a Samsung felújít neked egy régit

Elég érdekes ajánlattal állt elő a koreai márka, amely az újrahasznosítás lehetőségét kínálta fel a vásárlóknak. Ehhez venni kell tőlük egy nagyon drága hajtogatható készüléket és igényelni régi Samsung mobilunk felújítását.

A Samsung már eddig is élt azzal a módszerrel, hogy a régi készülékeket egészen baráti áron beszámította leendő vásárlói számára, ami azért nem utolsó szempont, ha valaki éppen egy csúcstelefont akart valaki venni tőlük. A leadott telefonokat ráadásul vagy újrahasznosították vagy úgy semmisítették meg, hogy az környezetbarát módon történjen meg, de most újabb dologba vágták a fejszéjüket.

A ReGalaxy nevű program lényege, hogy a Galaxy S23, a Galaxy Z Fold, a Galaxy Z Flip4 termékek vásárlásakor igényelhetünk olyan szolgáltatást, melynek keretein belül a gyártó felújítja nekünk régebbi, már elavult Samsung mobilunkat. Fontos, hogy ez a korábbi S szériákra, valamint a Galaxy Note okostelefonokra vonatkoznak.

Ez akkor lehetséges közleményük alapján, ha június 30-ig vásárolunk tőlük az említett szériákból, majd a Samsung Members alkalmazáson belül feltöltjük a vásárlást igazoló nyugtát, az emailen keresztül érkező lépések végrehajtása után pedig futár segítségével elküldjük a részükre régi telefonunkat, de ha úgy egyszerűbb lenne, akkor leadhatjuk a hivatalos szervizekben vagy pedig a Samsung Experience Store boltjaiban.

Ha vállalják a munkát (mert sajnos előfordulhat, hogy nem), akkor maximum 100 000 forint értékben teszik ezt meg a költségeket illetően, ezen túl már nekünk kell fizetnünk, de vissza is léphetünk a javíttatástól. Minden további részlet ide kattintva érhető el a programmal kapcsolatban.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram