2023.11.25.TomiSpark

Ha rajongsz a Fortnite iránt, ezt a napszemüveget is imádni fogod

Amikor igazi rajongójává válunk valaminek, akkor szeretünk az adott dologhoz kapcsolódó kiegészítőket vásárolni és viselni, ezzel pedig az Oakley is tisztában van, tehát nem meglepő, hogy a kaliforniai cég a világ egyik legnagyobb videójátékának szerelmeseit is igyekszik megszólítani. Az együttműködés révén limitált szériás Fortnite napszemüvegeket dobtak piacra.

Oakley x Fortnite névre hallgat az említett együttműködés, amelynek keretein belül a napszemüvegeket gyártó márka egy olyan kollekciót alkotott meg, amely állítólag amellett, hogy egyedi megjelenést adhat, még a játékélményünkön is javíthat.

Erről a Pocket-lint írt néhány napja, a cikkben foglaltak szerint pedig a szemüvegek az Oakley speciális Prizm Gaming 2.0 lencse technológiájával rendelkeznek, ami az amerikai cég szerint az OLED és LED kijelzők tükröződését is képes csökkenteni. Ez nagyjából azt jelenti, hogy a kiegészítő védi a szemünket játék közben, amire szükség is van, hiszen bármennyire minőségiek már a modernebb képernyők, alapvetően nem tesz jót, ha túl sok időt töltünk előttük.

Fotók: Oakley

A képeken látható kollekció november 29-től válik elérhetővé az Oakley weboldalán, a márka pedig a közleményében elárulta, abszolút elkötelezettek a játéktechnológiák létrehozása, fejlesztése és bővítése iránt a szemüvegiparban, miközben véleményük szerint az Oakley és a Fortnite ugyanazokat a pozitív energiákat osztja meg, ezért is dolgoznak együtt.

„A Fortnite egy folyamatosan fejlődő tér, ahol a kultúra él, és a játékosok egy globális közösség mellett alkothatnak, nézhetnek és játszhatnak a barátaikkal: gondoljatok minden idők legjobb házibulijára, ahol mindenkit szívesen látnak” – írták a sajtóközleményben.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram