2023.08.16.TomiSpark

Ha nem tudnád, miről olvass a neten, a Web Roulette eldönti helyetted

Egy kísérleti böngészőt próbálhatnak ki azok, akik az iOS rendszerét használják. A Web Roulette véletlenszerűen ajánlja fel nekünk az egyes honlapokat, ami a szórakozás mellett elvileg arra is jó, hogy időt spóroljunk, mivel nem kell címeket gépelnünk és keresgélésre sincs szükség.

Érdekes dologra világított rá nemrégiben a Lifehacker. A portál cikke szerint a Web Roulette nevű alkalmazás az olyan appok előnyeit próbálja meg egyesíteni, mint a Tinder, a TikTok vagy éppen az Instagram Reels. Ezeknek ugyanis elég egyszerű a használata, nem kell sokat vesződni azzal, hogy megértsük, unalomig lapozhatjuk és görgethetjük bennük a tartalmakat.

Fotók: Lifehacker/App Store

Mivel erre jelenleg elég nagy igény mutatkozik, a felhasználókat pedig könnyen beszippantja az ilyesmi, ezért a fejlesztők ezt egy böngészővel szerették volna ötvözni. A letöltés után nekünk kell megadnunk a kedvenc webhelyeinket, amelyeket kategorizálhatunk, a jobb felső sarokban lévő Let's Go! gomb megnyomásával pedig kezdhetjük is a lapozgatást.

Ha valami megtetszett közben, akkor a szívecskével kedvelhetjük a tartalmakat, de a megosztás gomb sem maradt le. Ez eddig nem hangzik rosszul, de még látványosabb lesz, amikor megrázzuk az iPhone-t. Ekkor egy rulett animáció fog lejátszódni, ezt követően pedig egy véletlenszerűen kiválasztott weboldalt nyit meg, egy olyat, amely korábban nem volt rajta a listánkon.

Nagyjából ennyi a lényeg, de amilyen egyszerű, olyan nagyszerű is, szóval egy próbát mindenképp megér.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram