2022.03.15.TomiSpark

Gonosztevők ihlették a Reebok legújabb cipőit

Érdekes témát választott az ismert cipőgyártó, mely a 90-es évek óta népszerű Power Rangers sorozat alapján hozott létre egy komplett kollekciót, most pedig a folytatást is közzétették. Az első széria az öt főszereplőre korlátozódott, így ideje volt a gonoszokról is megemlékezni.

A japán Super Sentai sorozaton alapult az első 1993-ban bemutatott amerikai Mighty Morphin Power Rangers című alkotás, melyben öt egyszerű, hétköznapi gimnazista válik hőssé alkalomadtán, hogy szuper erejükkel megállítsák a gonoszokat. A sorozat hatalmas népszerűségre tett szert, így a későbbiek folyamán tovább évadok és változatok készültek, végül egy egész franchise lett belőle.

Mindez sokat jelen a rajongók számára, így ezen felbuzdulva a tavalyi esztendőben megállapodott egymással a Reebok és a Hasbro, majd egy öt darabból álló, limitált kiadású tornacipő-kollekciót készítettek, amely a Mighty Morphin Power Rangers hősies jelmezeiből merített ihletet. A Gizmodo beszámolója alapján ez a lábbelik dobozaira is igaz volt, most pedig ugyanezt az elvet követve megjött a folytatás, ahol ezúttal már a gonosztevők kerültek előtérbe.

Reebok Hurrikaze II Low Rito Revolto:

https://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/c_fit,f_auto,g_center,pg_1,q_60,w_965/586360b3fded9642a786e9d71dd67da3.jpg
Forrás: Reebok

Az új gyűjtemény legvisszafogottabb opciója Rito Revolto előtt tiszteleg, aki talán nem a legemlékezetesebb a sorozat rosszfiúi közül, ám erejével sokszor megnehezítette a Power Rangers életét. A semleges fehér kivitelt úgy tervezték, hogy Rito csontváztestét ábrázolja, míg a cipő középső oldalán található terepszínű rész a tábornok öltözékét idézi. A termékcsalád ezen kiegészítésén a sorozatra való finom visszautalás is található, mégpedig a tornacipők nyelvén, ahol egyedi emblémák láthatóak, köztük az Evil Space Aliens csoport logója a jobb oldalon, továbbá egy Danger Ranger koponyát és keresztcsontokat is tartalmaz a bal oldalon.

Reebok Answer IV Lord Zedd:

Lord Zedd inspirálta az alábbi terméket, melynek felsőrésze hullámos piros felületű, és úgy tervezték, hogy a gonosztevő szabadon hagyott testét utánozza, míg a fényes ezüst felületek a páncélját képviselik, beleértve egy kék csövet, amely a cipők oldalán fut körbe. Ha megfordítjuk őket, még Lord Zedd sziluettjét is megtalálhatjuk a cipők külső talpán.

Reebok Instapump Fury Rita Repulsa:

A szuperhősök fő nemezise és ősellensége, Rita Repulsa karaktere alapján készült el az alábbi cipő, aminek egyik különlegessége, hogy a tornacipők nyelvét tollakkal látták el, amivel a legendás fejpántra, valamint a fejfedőkön lévő póniszőrre utaltak. A Pump gomb is egyedi dizájnt kapott, a rajta lévő ikon a a gonosztevő botját ábrázolja.

A kollekció március 25-től válik elérhetővé, ami hivatalosan a Reebok x Power Rangers sneaker néven fut. A Hurrikaze II Low Rito Revolto 140 dollárért (47 ezer forint), az Answer IV Lord Zedd 170 dollárért (56 ezer forint), az Instapump Fury Rita Repulsa pedig 200 dollárért (67 ezer forint) lesz kapható.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram