2022.07.06.TomiSpark

Gaming felület válik elérhetővé a Samsung tévéin

A gamereknek is próbál kedvezni az okostévék által a Samsung, ezért a nemrégiben bejelentették a Gaming Hub felületet, ami a legfrissebb készülékeken lesz elérhető.

Az LG-hez hasonlóan a Samsung is igyekszik a saját útját járni az operációs rendszer tekintetében, ebből pedig megpróbálják kihozni a maximumot. Utóbbi pontosan ezért most a gaming szegmens felé nyitott egy olyan felülettel, ami igyekszik a lehető legjobban kiszolgálni a játékosokat.

A vállalat közleménye szerint ezen keresztül más népszerű szolgáltatások, így például a Google Stadia, az Xbox alkalmazása, vagy éppen az Amazon Luna is elérhetővé válik, de ezekhez természetesen csak akkor férhetnek hozzá a felhasználók, ha rendelkeznek a megfelelő előfizetésekkel.

A tevékenységet figyelve a Gaming Hub képes lesz majd különböző játékokat ajánlani, de a kényelmi szempontokra is igyekeztek odafigyelni a fejlesztők, mivel csatolva lesz hozzá a Spotify is, gondolva ezzel azokra, akik szeretnek zenét hallgatni játék közben.

Fotók: Samsung

További érdekességek körébe tartozik még, hogy hírek olvasására, Twitch, vagy YouTube videók indítására is lehetőség lesz majd, de ami talán ennél is fontosabb, hogy a program képes lesz automatikusan kezelni az egyes bluetooth kontrollereket, mikrofonokat, és füleseket.

A Gaming Hub tehát egy jó dolognak tűnik elsőre, ám nem minden Samsung tulajdonos élvezheti ennek előnyeit, mivel ez csak a legfrissebb Smart Monitor termékeken, a QLED-szériákon, valamint az idén megjelent Neo QLED 4K, és 8K tévéken jelenik meg.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram