2022.01.04.TomiSpark

Gamer tablettel készül a Lenovo

Okostelefont már adtak el úgy, hogy külön a játékosok számára tervezték, ezúttal viszont a tabletek lehetnek soron. A cég a Legion névre hallgató sorozatot folytathatja ezzel, mely a játékra szánt eszközöket vonultatja fel.

Több helyen is arról számoltak be, hogy a tabletek részén szeretne nagyot dobni a Lenovo. A kínai székhelyű márka állítólag a Legion Y700 név alatt szeretné piacra dobni az új eszközt, mely a hírek szerint egyértelműen a gamerek számára készül.

Nemrégiben megjelentek az első fotók is a termékről, melyről a Sparronews néhány technikai adatot is elárult. Az információk alapján egy fémkeretet kap, melyen elég nagy méretben jelenik majd meg a Legion felirat, de ide kerül be a hangszóró is, az alján pedig egy C-típusú USB található.

A képernyő 8,8 hüvelykes lesz, ezen keresztül 2560 x 1600 képpontos felbontásra és 120 Hz-es megjelenítésre lehet számítani, az érintéseket pedig 240 Hz-en fogja érzékelni. Azt, hogy egy LCD vagy Amoled kijelzőre számíthatunk-e, egyelőre még nem tudni, a Notebookcheck hírei alapján az előbbi várható.

Forrás: Lenovo

Az élesebb szeműek azt is kiszúrták, hogy nagy valószínűséggel a Snapdragon 870 chip fog dolgozni benne, igaz még ezek is csak találgatások. Ugyanez igaz a termék árát és a konstrukció kiviteleit illetően is. A pletykák úgy szólnak, hogy 400 dollár körül lehet majd hozzájutni, de van ahol 800-900 dollárról beszéltek. A különbségek ebben az esetben elég nagyok, így akár az sem elképzelhetetlen, hogy egy alsó és egy felső kategóriás verzió is készül majd belőle.

Érdekesség gyanánt jegyezzük meg, hogy a Gamesradar még tavaly nyáron készített egy összeállítást a legjobb játékra alkalmas tabletekből, itt az iPad Pro nyert, megelőzve az Amazon Fire 7-et, valamint az iPad Air-t. Bár a lista elég erős eszközöket nevezett meg, azt szögezzük le, hogy hivatalosan egyik sem gamer tabletnek készült, a Lenovo viszont ilyesmivel szeretné meglepni a felhasználóit.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram