2022.11.10.TomiSpark

Gamer székkel rukkolt elő a McDonald's

Igazi játékosoknak szánt ülő alkalmatosságról rántotta le a leplet világhírű gyorsétterem-lánc. A vállalat egy új termékük reklámjaként hozta létre a széket, amihez egy nyereményjáték keretein belül lehet hozzájutni.

Egy gamer terméket valószínűleg senki sem a McDonald's-ban keresne. A márkáról inkább a jellegzetes sült krumpli, a sajtburger, és egyéb hasonló ételek jutnak eszünkbe, de ezúttal pont egy új szendvics bevezetését tették különlegessé azzal, hogy egy játékosok számára kialakított széket mutattak be az Egyesült Királyságban.

A neve McCrispy Ultimate Gaming Chair lett, miután a McCrispy csirkés szendvics nemrégiben jelent meg a briteknél, egy játék társaságában. A szék alapvetően úgy néz ki, mint bármelyik gamereknek szánt darab, ám a különbséget a tárolóegységek jelentik, amibe mi mást is pakolnánk, mint a McDonald's által készített ételeket és italokat.

Ehhez két oldalsó tálca lesz a felhasználók segítségére, amiből az egyik pont a krumpli, míg a másik burger méreteihez lett igazítva. Mivel általában a különböző menük innivalókat és szószokat is tartalmaznak, így erre is gondoltak a kialakításnál az egyes rekeszekbe ugyanis ezek szintén beleférnek.

Ami az anyagokat illeti, foltálló bőrkezeléssel, egy kényelmesnek tűnő párnával, és egy igazán puha törülközővel látták el az eszközt, így biztosítva, hogy a legkényelmesebb és a legtisztább maradjon. A székből a Gizmodo hírei szerint egyelőre csak egy darab készült, amihez a nyereményjáték során lehet majd hozzájutni. A céget természetesen a portál is megkereste ebben az ügyben, de egyelőre nem közöltek részleteket arról, hogy ki tervezte és fejlesztette ki a széket, vagy hogy terveznek-e a jövőben több ilyet gyártani.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram