2024.02.14.TomiSpark

Fülhallgatót edzőtermi használatra? Ezeket mindenképp nézd meg!

Egy megfelelő lejátszási listával az edzésünk hatékonyságán is javíthatunk és számunkra is kellemesebb élménnyé válhat a gyakorlatok elvégzése. Ehhez azonban szükség lesz egy olyan fülhallgatóra, ami a hangzása mellett a kényelem szempontjából is megfelelő és kellő vízállósággal rendelkezik, hogy az izzadás se okozzon gondot. A CBS Sports weboldala nemrégiben kiemelt néhány darabot, amit érdemes megfontolni, lássuk a legjobbakat.

Összességében a legjobb választás: Apple AirPods Pro 2

Fotó: Apple

Ez a füles kétszer jobb zajszűrést kapott, mint az első generációs Apple AirPods Pro, akár 30 órás üzemidő is elérhető, a töltőtok Lightning és USB-C változatban is választható, illetőleg kapott egy U1 chipet is, hogy könnyebben megtalálhassuk, ha elveszett volna. IP54-es besorolásával elegendő védelmet biztosít az izzadás ellen is, a felhasználók pedig imádják a hangzásvilágot és a térhatású hangélményt.

Ár: 97 800 Ft-tól

A legkényelmesebb fülhallgató: Jabra Elite 10

Fotó: Jabra

A Jabra ComfortFit technológiája félig nyitott kialakítással és ovális zselés fejjel rendelkezik, amely a fül alakjához idomul, így prémium hangzást kapunk anélkül, hogy vákuumos érzést tapasztalnánk. Kültéri és beltéri edzésekhez is ajánlott az IP57-es víz- és porállósági besorolásnak köszönhetően, de a hangzást illetően is van mire büszkének lennie a gyártónak. A Dolby Atmos technológia és a nagy teljesítményű 10 mm-es hangszórók segítségével térhatású hangzást kapunk, akár zenét hallgatunk, akár sorozatot nézünk.

Ár: 91 390 Ft-tól

A legjobb hangminőség: Beats Fit Pro

Fotó: Apple

A Beats Fit Pro zajszűrős vezeték nélküli fülhallgató három audio-móddal rendelkezik, ezek az aktív zajszűrés, a transzparens mód és adaptív EQ. Mindegyik erőteljes, kiegyensúlyozott hangzást kínál és a térhatást itt sem kell nélkülöznünk. Egy töltéssel akár 6 órányi lejátszási időt, a vezeték nélküli zsebméretű töltőtokkal pedig akár 24 órát is ígérnek. IPX4 minősítésükkel az izzadság és a vízpermetnek ez is ellenáll.

Ár: 73 390 Ft-tól

A legköltséghatékonyabb választás: Soundcore by Anker Life A1

Fotó: Amazon

Ha kedvező áron keresünk edzéshez is hasznos, magas minőségű hangzást és tartósságot kínáló eszközt, akkor az Anker termékei között abszolút megéri nézelődni. A CBS Sports cikke szerint a Soundcore fülhallgatók Amazonon több mint 32 000 értékelésből 4,3 csillagos értékelést kaptak, tehát amennyiben erre lehet alapozni, a felhasználók többsége szerette. IPX7 védelemmel rendelkeznek, vagyis a nedvességgel szembeni állóképességük mértéke gyakorlatilag maximális, így még a legizzasztóbb edzéseket is kibírják.

Öt méretet kapunk fülpárnákból, tehát személyre szabhatjuk, a szárnyas kialakítás pedig extrán jó illeszkedést tesz lehetővé. egyetlen töltéssel akár kilenc órán át is bírja, a hordozható töltővel pedig háromszor is újratölthetők. Ami a hangzást illeti, három egyéni hangmódból választhatunk, így a hangbeállításokat kedvenc műfajunkhoz igazíthatjuk.

Ár: 18 ezer forinttól

A legtartósabb választás androidos telefonhoz: Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Fotó: Samsung

Ez a típus intelligens aktív zajszűréssel rendelkezik, amely négy különböző szintre állítható magastól az alacsonyig, így elérhetjük, hogy halljuk a körülöttünk lévő beszélgetéseket, ha szükség lenne rá, de amennyiben szeretnénk, teljesen megszabadulhatunk a külvilág zajaitól. Ezt egyébként a termék automatikusan is képes állítani a hangérzékelés segítségével. A füles a Dolby Head Tracking technológiát használja a térhatású hangzáshoz, amit a 11 mm-es mélysugárzóból és a 6,5 mm-es magas hangszóróból álló kettős meghajtórendszernek köszönhetően még határozottabbá teszi. A magas és alacsony frekvenciájú hang külön meghajtókkal kevesebb torzítást és dinamikusabb hangzást biztosít.

Ami pedig a tartósságot illeti, a Galaxy Buds 2 IPX7-es besorolással rendelkezik, míg az akkut illetően 8 órányi lejátszási idővel számolhatunk egy teljes feltöltéssel, de a hordozható töltővel ez akár 28 órára növelhető.

Ár: 49 950 Ft-tól

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram