2022.07.26.TomiSpark

Fontos bejelentést tett a Motorola

Kiderült mikor érkezik cég új csúcsmobilja, miután közzétették a legújabb Razr bemutatójának időpontját, de ezen túlmenően egy másik érdekes eszközről is szó esett a hivatalos közleményben.

Ahogyan arra számítani lehetett, a Motorola hamarosan leleplezi a Razr termékcsalád legfrissebb tagját. Erre augusztus 2-án kerül majd sor, és ugyanazon az eseményen mutatkozik majd be az Edge X30 Pro is. A hírek szerint a telefonok azonos alapokkal rendelkeznek majd.

Előbbit igazi zászlóshajónak szánják az alkotók, de az új Edge sem lesz sokkal gyengébb, főleg, hogy ez lesz az a készülék, ami biztosan megjelenik majd globálisan. Az új Razr esetében erre szintén jó esély mutatkozik, de hivatalosan még sehol sem erősítették meg.

A Techradar információi alapján mindkét telefon a Snapdragon 8+ Gen 1 rendszerchipet használja majd, a Razr pedig a hajtogatható telefonok piacán kíván újat mutatni, így belül egy 6,7 hüvelykes OLED kijelzőt kaphatunk 120 Hz támogatással, míg a külső oldalon egy 3 colos panelt terveznek.

Ami a kamerát illeti, hátul egy kétrészes egységgel lehet számolni, melyekből a főkamera 50 megapixeles szenzorral rendelkezik majd, míg a társa 13 megapixeles lesz, de az elülső kamerában sem fogunk csalódni, amelyet 32 megapixelesre terveztek.

Fotók: Motorola

Az Edge széria újdonsága igazán egyedi lesz, mivel az első olyan telefonként jelenhet meg, amelynek főkamerája egy 200 megapixeles érzékelővel rendelkezik. Az X20 Próban helyet kap még egy 50 megapixeles képalkotó ultra-széles látószöggel, továbbá egy 12 megapixeles egység is, míg a kijelző szerepét egy 6,67 colos OLED megjelenítő tölti majd be egy 60 megapixeles szelfikamera társaságában.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Array
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram