2023.03.27.TomiSpark

Felhő alapú játékszolgáltatáson gondolkodnak a Netflixnél

A mobiljátékos szolgáltatását jelentősen igyekszik fejleszteni a cég, ennek pedig egyik lépéseként elérnék, hogy a játékokat több olyan eszközön is elérhetővé tegyék, ahol megtalálható az alkalmazás.

Leanne Loombe, a Netflix külső játékokért felelős alelnöke beszélt erről a The Verge-nek adott interjú során, ahol elárulta, már dolgoznak ezen a háttérben. A cég mobiljátékait ugyanis hiába látjuk az alkalmazásukon belül, azokat le kell tölteni az ismert áruházakból.

Ezen változtatnának, mivel így sokkal többen érdeklődnének a szolgáltatásuk iránt, amennyiben hasonlóan egyszerű lenne, mint például a filmek vagy sorozatok elindítása. Loombe szerint a Netflix mobiljátékainak jelenlegi működési módja a közeljövőben még biztosan megmarad, ami érthető, mivel elég korainak tűnnek a felhő alapú játékokkal kapcsolatos próbálkozásaik.

Ettől függetlenül elkötelezettek emellett, hiszen ezek alapján akár könnyedén elérhetővé válna a nagyobb képernyőkön való szórakozás lehetősége, köszönhetően annak, hogy a Netflix Cloud Gaming az összes címet egy könyvtárba tenné.

Megosztás
Beszéjünk róla!
Ahhoz, hogy kommentelni tudj be kell jelentkezned Facebookon!

Bejegyzések, amelyek érdeklehetnek.

crosschevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram